עוגת הריבה המיושנת של אמא עדנה
נסו עוגת הו הו של עדנה, הכרוב המתובל של עדנה מיי, ו פנקייק השמנת החמוצה של עדנה מיי (מתכונים דומים).
הוראות
קו 4 (9 אינץ') cakepans עגול עם נייר שעווה; מחבתות מעיל עם ספריי בישול. תניח בצד.
לנצח חמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת; בהדרגה להוסיף סוכר, להכות היטב.
להוסיף ריבה, מכות עד מעורבב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מערבבים קמח והבא 3 מרכיבים; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם חלב חמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים בפקאנים וצימוקים. הבלילה כפית באופן שווה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים ב 350 במשך 25 עד 28 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות, מגניב על מדפי תיל.
הכן את זיגוג הגמר. בעוד זיגוג הגמר מתקרר, להכין את זיגוג השרייה.
מניחים שכבת עוגה 1, במהופך, על צלחת עוגה. שכבת זין עם סכין קילוף קטן, מה שהופך את החורים על 1/4 אינץ ' זה מזה. כפית 1/2 כוס ספוג זיגוג, על 2 כפות בכל פעם, לתוך אמצע שכבת העוגה.
מורחים זיגוג לעוגה בתנועה מעגלית לאחר כל תוספת, באמצעות כף גדולה.
כף 1 כוס גמר זיגוג על שכבת העוגה, על 1/4 כוס בכל פעם, באמצעות הליך זהה ליישום זיגוג ספוג. (זיגוג גימור יצוף על הצדדים.)
חזור על הנוהל עם שאר שכבות העוגה וזיגוג. כף הנותרים גמר זיגוג מעל העוגה ומאפשר לזרום למטה הצדדים.
בואו עוגה לעמוד עד זיגוג הופך מוצק.
הערה: העוגה יכולה להיות מוכנה עד יומיים קדימה, אם תרצה בכך.
טיפ: אם אתה רוצה צלחת עוגה נקייה, להחליק רצועות של נייר שעווה (כ 3 אינץ ' רחב) בין הקצה של שכבת העוגה הראשונה צלחת עוגה לפני החלת זיגוג. אפשר זיגוג להיות המשרד, אבל לא קשה, לפני הסרת רצועות. עם זאת, לא היה אכפת לנו את הטיפות.