קושימומחה
מוכן ב56 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת הריבה המיושנת של אמא עדנה

עוגת הריבה המיושנת של אמא עדנה
נסו עוגת הו הו של עדנה, הכרוב המתובל של עדנה מיי, ו פנקייק השמנת החמוצה של עדנה מיי (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 4 (9 אינץ') cakepans עגול עם נייר שעווה; מחבתות מעיל עם ספריי בישול. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2
לנצח חמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת; בהדרגה להוסיף סוכר, להכות היטב.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
להוסיף ריבה, מכות עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
4
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מערבבים קמח והבא 3 מרכיבים; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם חלב חמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים בפקאנים וצימוקים. הבלילה כפית באופן שווה לתוך מחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
אופים ב 350 במשך 25 עד 28 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות, מגניב על מדפי תיל.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הכן את זיגוג הגמר. בעוד זיגוג הגמר מתקרר, להכין את זיגוג השרייה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
8
מניחים שכבת עוגה 1, במהופך, על צלחת עוגה. שכבת זין עם סכין קילוף קטן, מה שהופך את החורים על 1/4 אינץ ' זה מזה. כפית 1/2 כוס ספוג זיגוג, על 2 כפות בכל פעם, לתוך אמצע שכבת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
מורחים זיגוג לעוגה בתנועה מעגלית לאחר כל תוספת, באמצעות כף גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
10
כף 1 כוס גמר זיגוג על שכבת העוגה, על 1/4 כוס בכל פעם, באמצעות הליך זהה ליישום זיגוג ספוג. (זיגוג גימור יצוף על הצדדים.)
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
11
חזור על הנוהל עם שאר שכבות העוגה וזיגוג. כף הנותרים גמר זיגוג מעל העוגה ומאפשר לזרום למטה הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
12
בואו עוגה לעמוד עד זיגוג הופך מוצק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
13
הערה: העוגה יכולה להיות מוכנה עד יומיים קדימה, אם תרצה בכך.
14
טיפ: אם אתה רוצה צלחת עוגה נקייה, להחליק רצועות של נייר שעווה (כ 3 אינץ ' רחב) בין הקצה של שכבת העוגה הראשונה צלחת עוגה לפני החלת זיגוג. אפשר זיגוג להיות המשרד, אבל לא קשה, לפני הסרת רצועות. עם זאת, לא היה אכפת לנו את הטיפות.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'