עוגת השוקולד של אמא היא צמחוני ומספק כ 15 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 255 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי, האורז הספרדי של אמא, ו מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא.
הוראות
1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease and flour one 9x13 inch baking pan.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
Cream the sugar and shortening together until light and fluffy.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
קרם
סוכר
3
Add the eggs and mix well. Stir in the cocoa, milk, flour, baking powder, boiling coffee, baking soda and vanilla extract.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
סודה לשתייה
קפה
אבקת קקאו
קמח לכל מטרה
ביצה
חלב
4
Mix until just combined.
5
Pour the batter into the prepared pan.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
Bake at 350 degrees F (175 degrees C) for 30 to 35 minutes or until a toothpick inserted into the cake comes out clean.