קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת השוקולד של גברת שטיין

עוגת השוקולד של גברת שטיין
עוגת השוקולד של גברת שטיין יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 401 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם חלב, סוכר ממתקים, שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 29%. נסו פשטידת הרועים של ריק שטיין כפי שהתבשלה בהודו, וידוי # 64: אני מקופח עוגה ... עוגת שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת וזיגוג שוקולד Satiny, ו עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת מזון השטן עם ציפוי שוקולד חמאה עשיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים עד 350 ° F. חמאה וקמח את החלק הפנימי של מחבת צינור מחורץ 8 עד 10 כוס לנצל את הקמח העודף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מערבבים את החלב ומיץ לימון בכוס מדידה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
3
תן לעמוד במקום חם (ליד התנור מתחמם) בעת הכנת שאר הבלילה; החלב יתקפל. לנפות את הקמח, קקאו, סודה לשתייה, ומלח יחד לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
להביא 1/2 אינץ ' של מים לרתיחה בסיר קטן, ולכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
מניחים את השוקולד בכוס פודינג או ramekin ולהגדיר במים החמים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
בואו לעמוד עד השוקולד נמס, ולאחר מכן להסיר מן המים, להיזהר לא להתיז מים לתוך השוקולד, ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
7
תן לעמוד עד לפצוע.
8
הכה את החמאה בקערה של מערבל לעמוד כבד מצויד מצורף ההנעה onmedium-מהירות גבוהה עד חלקה, על 1 דקה. בהדרגה לנצח את הסוכר, ולאחר מכן להוסיף את הוניל. לנצח עד התערובת היא מאוד קלה בצבע ומרקם, גירוד מדי פעם, על 4 דקות. בהדרגה להכות את הביצים. הפחת את מהירות המיקסר לנמוך. הכה בשוקולד המקורר. בשלישים, לסירוגין עם שתי תוספות שוות של תערובת החלב, מוסיפים את תערובת הקמח, מגרדים את הקערה ומכות עד חלקה לאחר כל תוספת. כף הבלילה לתוך המחבת להחליק את החלק העליון עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
אופים עד החלק העליון של מעיינות העוגה בחזרה כאשר נלחץ בעדינות עם האצבע שלך, ו caketester מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי, על 1 שעה. מגניב על מתלה תיל במשך 10 דקות. הפוך ו unmold את העוגה על המדף מגניב לחלוטין. לנפות ציפוי אור שלסוכר ' preconfectioners על גבי, אם באמצעות. (העוגה יכולה להיות מאוחסנת בטמפרטורת החדר, עטוף בניילון נצמד, עד 2 ימים.)
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
Reprinted עם רשות מ Sarabeth של
11
מאפייה: מהידיים שלי לשלך על ידי Sarabeth לוין עם ריק רוג ' רס, © אוקטובר 2010 ריזולי ניו יורק