עוגת השוקולד של גברת שטיין
עוגת השוקולד של גברת שטיין יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 401 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם חלב, סוכר ממתקים, שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 29%. נסו פשטידת הרועים של ריק שטיין כפי שהתבשלה בהודו, וידוי # 64: אני מקופח עוגה ... עוגת שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת וזיגוג שוקולד Satiny, ו עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת מזון השטן עם ציפוי שוקולד חמאה עשיר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים עד 350 ° F. חמאה וקמח את החלק הפנימי של מחבת צינור מחורץ 8 עד 10 כוס לנצל את הקמח העודף.
מערבבים את החלב ומיץ לימון בכוס מדידה.
תן לעמוד במקום חם (ליד התנור מתחמם) בעת הכנת שאר הבלילה; החלב יתקפל. לנפות את הקמח, קקאו, סודה לשתייה, ומלח יחד לקערה בינונית.
להביא 1/2 אינץ ' של מים לרתיחה בסיר קטן, ולכבות את החום.
מניחים את השוקולד בכוס פודינג או ramekin ולהגדיר במים החמים.
בואו לעמוד עד השוקולד נמס, ולאחר מכן להסיר מן המים, להיזהר לא להתיז מים לתוך השוקולד, ומערבבים עד חלקה.
הכה את החמאה בקערה של מערבל לעמוד כבד מצויד מצורף ההנעה onmedium-מהירות גבוהה עד חלקה, על 1 דקה. בהדרגה לנצח את הסוכר, ולאחר מכן להוסיף את הוניל. לנצח עד התערובת היא מאוד קלה בצבע ומרקם, גירוד מדי פעם, על 4 דקות. בהדרגה להכות את הביצים. הפחת את מהירות המיקסר לנמוך. הכה בשוקולד המקורר. בשלישים, לסירוגין עם שתי תוספות שוות של תערובת החלב, מוסיפים את תערובת הקמח, מגרדים את הקערה ומכות עד חלקה לאחר כל תוספת. כף הבלילה לתוך המחבת להחליק את החלק העליון עם מרית.
אופים עד החלק העליון של מעיינות העוגה בחזרה כאשר נלחץ בעדינות עם האצבע שלך, ו caketester מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי, על 1 שעה. מגניב על מתלה תיל במשך 10 דקות. הפוך ו unmold את העוגה על המדף מגניב לחלוטין. לנפות ציפוי אור שלסוכר ' preconfectioners על גבי, אם באמצעות. (העוגה יכולה להיות מאוחסנת בטמפרטורת החדר, עטוף בניילון נצמד, עד 2 ימים.)
Reprinted עם רשות מ Sarabeth של
מאפייה: מהידיים שלי לשלך על ידי Sarabeth לוין עם ריק רוג ' רס, © אוקטובר 2010 ריזולי ניו יורק