קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת השוקולד של גברת שטיין

עוגת השוקולד של גברת שטיין
עוגת השוקולד של גברת שטיין יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 401 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם חלב, סוכר ממתקים, שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 29%. נסו פשטידת הרועים של ריק שטיין כפי שהתבשלה בהודו, וידוי # 64: אני מקופח עוגה ... עוגת שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת וזיגוג שוקולד Satiny, ו עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת מזון השטן עם ציפוי שוקולד חמאה עשיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים עד 350 ° F. חמאה וקמח את החלק הפנימי של מחבת צינור מחורץ 8 עד 10 כוס לנצל את הקמח העודף.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
2
מערבבים את החלב ומיץ לימון בכוס מדידה.
מרכיבים שתצטרך
כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאודכובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
3
תן לעמוד במקום חם (ליד התנור מתחמם) בעת הכנת שאר הבלילה; החלב יתקפל. לנפות את הקמח, קקאו, סודה לשתייה, ומלח יחד לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
למסיבותלמסיבות
4
להביא 1/2 אינץ ' של מים לרתיחה בסיר קטן, ולכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מניחים את השוקולד בכוס פודינג או ramekin ולהגדיר במים החמים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
בואו לעמוד עד השוקולד נמס, ולאחר מכן להסיר מן המים, להיזהר לא להתיז מים לתוך השוקולד, ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
7
תן לעמוד עד לפצוע.
8
הכה את החמאה בקערה של מערבל לעמוד כבד מצויד מצורף ההנעה onmedium-מהירות גבוהה עד חלקה, על 1 דקה. בהדרגה לנצח את הסוכר, ולאחר מכן להוסיף את הוניל. לנצח עד התערובת היא מאוד קלה בצבע ומרקם, גירוד מדי פעם, על 4 דקות. בהדרגה להכות את הביצים. הפחת את מהירות המיקסר לנמוך. הכה בשוקולד המקורר. בשלישים, לסירוגין עם שתי תוספות שוות של תערובת החלב, מוסיפים את תערובת הקמח, מגרדים את הקערה ומכות עד חלקה לאחר כל תוספת. כף הבלילה לתוך המחבת להחליק את החלק העליון עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
בֹּטֶןבֹּטֶן
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
9
אופים עד החלק העליון של מעיינות העוגה בחזרה כאשר נלחץ בעדינות עם האצבע שלך, ו caketester מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי, על 1 שעה. מגניב על מתלה תיל במשך 10 דקות. הפוך ו unmold את העוגה על המדף מגניב לחלוטין. לנפות ציפוי אור שלסוכר ' preconfectioners על גבי, אם באמצעות. (העוגה יכולה להיות מאוחסנת בטמפרטורת החדר, עטוף בניילון נצמד, עד 2 ימים.)
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
למסיבותלמסיבות
10
Reprinted עם רשות מ Sarabeth של
11
מאפייה: מהידיים שלי לשלך על ידי Sarabeth לוין עם ריק רוג ' רס, © אוקטובר 2010 ריזולי ניו יורק