עוגת התפוחים הטרייה של הדוד בוב
עוגת התפוחים הטרייה של הדוד בוב עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון צמחוני זה משרת 8 . מנה אחת מכילה 618 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. אם יש לכם קמח, קינמון טחון, אגוזי מלך וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -62 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 55 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה מוצק. נסו עוגת התפוחים הטרייה של הדוד בוב, מרק האפונה והירקות הצעיר של הדוד ביל, ו דוד אלן תפוח ואפרסק תענוג (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את כל המצרכים לקערה קטנה ומערבבים עד לקבלת חלקה. הניחו את הקערה בצד.
עוגה: מחממים את התנור ל 325 מעלות פ. משמנים קלות תבנית צרור או תבנית צינור.
בקערה מערבבים יחד את התפוחים, אגוזי המלך, הווניל והקינמון. בקערה נפרדת מנפים יחד את הקמח, הסודה לשתיה והמלח.
בעזרת מערבל חשמלי מקציפים את הסוכר, השמן והביצים בקערה גדולה.
מוסיפים את החומרים היבשים ומקציפים עד לאיחוד מלא. מקפלים פנימה את תערובת התפוחים.
לגרד את הבלילה לתוך המחבת מוכנה ואופים במשך שעה 1 ו 30 דקות או עד בודק מוכנס לתוך באמצע העוגה יוצא נקי.
אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין במחבת, בערך 1 שעה, ולאחר מכן להפוך אותו על צלחת.
מזלפים את עוגת התפוחים עם מעט מזיגוג הדבש, מגישים ונהנים!