קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

עוגת התפוחים של דודה לידיה

עוגת התפוחים של דודה לידיה
עוגת התפוחים של דודה לידיה היא צמחוני קינוח. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 280 קלוריות. מתאים ל-15 מנות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם חלמונים, קינמון טחון, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. זה הביא לך את כלמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 17%. מתכונים דומים: עוגת התפוחים הטרייה של דודה לו, עוגת התפוחים המפורסמת של דודה בב, ו מרק כרוב הנקניקיות של לידיה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מנפים קמח ומלח יחד לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
חותכים בחמאה כמו קרום עוגה לחתיכות בגודל אפונה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4
שים מים חמים 1 כפית סוכר בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים שמרים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
בואו להתמוסס.
7
מוסיפים מעט חלמונים ביצה לתערובת שמרים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
8
מוסיפים תערובת קמח ומערבבים בעדינות עד שהתערובת יוצרת כדור. מחלקים לשניים. השתמש בחצי אחד לתחתית וחצי לקרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
9
מרדדים קרום אחד כך שיתאים לתבנית לא משומנת בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מפזרים טפיוקה על בצק.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
11
ממלאים תפוחים פרוסים, נערמים גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
12
מפזרים תערובת של 3/4 כוס סוכר 1 כפית קינמון.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
13
רול קרום העליון כדי להתאים את המחבת. שים למעלה מעל תפוחים, חותם סביב מחבת, תוחב העליון תחת (לא חליל). לא זין.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 45 דקות. בעודו חם מעט, כפור עם ציפוי חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)