עוגת התפוחים של מארי קולבת'
פאי התפוחים של מארי קולבת ' הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 340 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר חום, מלח כשר, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. מתכונים דומים: עוגת התפוחים של מארי הלן, עוגת התפוחים של מארי הלן, ו עוגת התפוחים של מארי הלן.
הוראות
כף קלה 2 1/2 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב 2 1/2 כוסות קמח 1 כפית מלח בקערה גדולה; לחתוך 1/2 כוס חמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מפזרים משטח עם מי קרח, 1 כף בכל פעם; לזרוק עם מזלג עד לח ומתפורר (לא ליצור כדור).
מחלקים בצק לשניים. לחץ בעדינות כל חצי לתוך מעגל 4 אינץ ' על 2 גיליונות של חפיפה פלסטיק חובה כבדה לעטוף; לכסות עם 2 גיליונות נוספים של חפיפה פלסטיק לעטוף. תרגע 30 דקות.
מגלגלים חצי בצק 1, עדיין מכוסה, למעגל 12 אינץ'.
רול שנותר חצי בצק, עדיין מכוסה, למעגל 11 אינץ'. תרגע 30 דקות.
מערבבים תפוחים ומיץ בקערה.
מערבבים סוכר חום, 1/4 כוס סוכר מגורען, 3 כפות קמח, 1 כפית קינמון, ונשאר 1/4 כפית מלח בקערה קטנה.
מפזרים תערובת סוכר על תערובת תפוח; לזרוק היטב מעיל.
הסר העליון 2 גיליונות של פלסטיק לעטוף ממעגל בצק 12 אינץ'; בצק בכושר, פלסטיק לעטוף בצד למעלה, לתוך צלחת פאי 9 אינץ ' צלחת מצופה ספריי בישול, המאפשר בצק להאריך על קצה.
הסר ניילון נצמד שנותר. כף מילוי לתוך הבצק, נקודה עם הנותרים 1 כף חמאה; מברשת הקצוות של הבצק בקלילות עם מים.
הסר העליון 2 יריעות של פלסטיק לעטוף מ 11 אינץ ' עיגול בצק; מקום, פלסטיק לעטוף בצד, מעל מילוי.
הסר את לעטוף פלסטיק הנותרים. לחץ על קצוות הבצק יחד. מקפלים קצוות תחת, וחליל.
חותכים 4 (1 אינץ') חריצים בחלק העליון של הבצק כדי לאפשר קיטור לברוח.
שלב הנותרים 1 כף סוכר מגורען ונותר 1/8 כפית קינמון בקערה קטנה.
מברשת העליון ואת הקצוות של הבצק עם ביצה לבן; מפזרים תערובת סוכר.
מניחים פאי על תבנית אפייה.
אופים ב 425 במשך 25 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 (אל תסיר עוגה מהתנור); אופים 30 דקות נוספות או עד להזהבה. עוגת מגן עם נייר כסף, במידת הצורך. מגניב על מתלה תיל.