פאי התפוחים של מארי קולבת ' הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 340 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר חום, מלח כשר, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. מתכונים דומים: עוגת התפוחים של מארי הלן, עוגת התפוחים של מארי הלן, ו עוגת התפוחים של מארי הלן.
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
כף קלה 2 1/2 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מחלקים בצק לשניים. לחץ בעדינות כל חצי לתוך מעגל 4 אינץ ' על 2 גיליונות של חפיפה פלסטיק חובה כבדה לעטוף; לכסות עם 2 גיליונות נוספים של חפיפה פלסטיק לעטוף. תרגע 30 דקות.
מברשת העליון ואת הקצוות של הבצק עם ביצה לבן; מפזרים תערובת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלי
18
מניחים פאי על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
19
אופים ב 425 במשך 25 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 (אל תסיר עוגה מהתנור); אופים 30 דקות נוספות או עד להזהבה. עוגת מגן עם נייר כסף, במידת הצורך. מגניב על מתלה תיל.