עוגת ווטרגייט אני
עוגת ווטרגייט אני יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 223 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חלב, אגוזי מלך, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת ווטרגייט, עוגת ווטרגייט, ו עוגת ווטרגייט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח אחד 9x13 מחבת אינץ'.
שלב את תערובת העוגה, 1 תיבה של פודינג פיסטוק מיידי, שמן צמחי, סודה קלאב, ביצים, ו 1/2 כוס של אגוזי מלך קצוצים. מערבבים עד רק בשילוב ויוצקים לתוך המחבת מוכן.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות.
תן לעוגה להתקרר ואז פרוסט.
כדי להכין ציפוי: הכה את החלב לתוך הקופסה הנותרת של פודינג פיסטוק. הכן תערובת ציפוי על פי הוראות החבילה. מקפלים לתוך תערובת פודינג.
מורחים על גבי עוגה מקוררת ומפזרים אגוזי מלך ודובדבנים maraschino.