עוגת ורד גרניום ויקטוריאנית
גשו לסופר וקנו עלי גרניום עלה, קרם של טרטר, צבע מאכל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת ורד גרניום ויקטוריאנית, עוגת שוקולד עם ציפוי גרניום ורד, ו עוגת גרניום מבושמת.
הוראות
להשרות את החמאה לעוגה: לשפשף 6 עלי גרניום עלה לשחרר את השמנים. לעטוף את העלים סביב החמאה. לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר למשך הלילה.
להשרות את הסוכר עבור הזיגוג: לשפשף 4 עלי גרניום עלה, ולאחר מכן לשלב עם 1 1/2 כוסות סוכר במיכל אטום ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר לילה.
הפוך את העוגה: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה וקמח 9-by-13 אינץ תבנית אפייה. לשפשף את הנותרים 10 עד 12 עלים ולסדר במחבת.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה ומלח בקערה. בקערה נפרדת, מערבבים את החלב, 3/4 כוס מים והוניל. פתח את החמאה והסר את העלים. הכה את החמאה ו 1 3/4 כוסות סוכר בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד פלאפי. מקציפים את החלבונים, שניים בכל פעם.
מוסיף את תערובת הקמח בשלושה חלקים, לסירוגין עם תערובת החלב, מתחיל ומסתיים בקמח.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת; אופים עד הזהב, 30 עד 35 דקות. מגניב 10 דקות; הפוך את העוגה על מתלה ולהסיר את העלים.
שים את הסוכר, חלבוני ביצה, שמנת של טרטר, מלח ומים קרים 1/3 כוס בקערה חסינת חום גדולה ומכה עם מיקסר, 1 דקה.
מניחים את הקערה על סיר של מים רותחים בקושי. לנצח עד התערובת מחזיקה פסגות נוקשות, כ 7 דקות.
הסר מהחום, להוסיף את צבע מאכל ולהכות עד להפיץ, על 2 דקות.
מורחים את הזיגוג על העוגה.