קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

עוגת ורד גרניום ויקטוריאנית

עוגת ורד גרניום ויקטוריאנית
גשו לסופר וקנו עלי גרניום עלה, קרם של טרטר, צבע מאכל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת ורד גרניום ויקטוריאנית, עוגת שוקולד עם ציפוי גרניום ורד, ו עוגת גרניום מבושמת.

הוראות

1
להשרות את החמאה לעוגה: לשפשף 6 עלי גרניום עלה לשחרר את השמנים. לעטוף את העלים סביב החמאה. לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2
להשרות את הסוכר עבור הזיגוג: לשפשף 4 עלי גרניום עלה, ולאחר מכן לשלב עם 1 1/2 כוסות סוכר במיכל אטום ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
הפוך את העוגה: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה וקמח 9-by-13 אינץ תבנית אפייה. לשפשף את הנותרים 10 עד 12 עלים ולסדר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה ומלח בקערה. בקערה נפרדת, מערבבים את החלב, 3/4 כוס מים והוניל. פתח את החמאה והסר את העלים. הכה את החמאה ו 1 3/4 כוסות סוכר בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד פלאפי. מקציפים את החלבונים, שניים בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיף את תערובת הקמח בשלושה חלקים, לסירוגין עם תערובת החלב, מתחיל ומסתיים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
6
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת; אופים עד הזהב, 30 עד 35 דקות. מגניב 10 דקות; הפוך את העוגה על מתלה ולהסיר את העלים.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
הסר את העלים מהסוכר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2
שים את הסוכר, חלבוני ביצה, שמנת של טרטר, מלח ומים קרים 1/3 כוס בקערה חסינת חום גדולה ומכה עם מיקסר, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מניחים את הקערה על סיר של מים רותחים בקושי. לנצח עד התערובת מחזיקה פסגות נוקשות, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
הסר מהחום, להוסיף את צבע מאכל ולהכות עד להפיץ, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
5
מורחים את הזיגוג על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
6
צילום: קאנה אוקדה