עוגת זוקיני איטלקית של סבתא
עוגת זוקיני איטלקית של סבתא דורשת 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 704 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, מלח, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . נסו לחם קישואים של סבתא # SundaySupper, קישואים איטלקיים, ו תבשיל קישואים איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מחממים חמאה במחבת על חום בינוני; מבשלים ומערבבים קישואים ובצל עד מכרז, כ 10 דקות.
מוסיפים מלח, פלפל, אבקת שום, בזיליקום, אורגנו; מערבבים למעיל.
להקציף ביצים גבינת מוצרלה יחד בקערה. מערבבים תערובת קישואים לתערובת ביצים.
בצק חצי סהר נפרד לשני מלבנים ומניח לתוך צלחת אפייה 8x12 אינץ'; לחץ לתוך החלק התחתון מעט למעלה הצדדים של צלחת כדי ליצור קרום.
יוצקים תערובת קישואים ביצה לתוך הקרום.
אופים בתנור שחומם מראש עד שנקבע באמצע משחימים קלות, 18 עד 20 דקות. מגניב לפני חיתוך לריבועים או טריזים.