ג ' ינג 'ר דופק 1/2 כוס קמח במעבד מזון עד ג' ינג ' ר קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
3
מקציפים חמאה ומלח בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
4
מוסיפים סוכר חום, קצת בכל פעם, ומכים עד חיוור ורך.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
הוסף חלמונים, 1 בכל פעם, להכות היטב לאחר כל תוספת. מקציפים בסירופ ג ' ינג 'ר שמור, ואז להכות בתערובת ג' ינג ' ר קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
6
מקציפים לבנים וקורטוב של מלח בקערה אחרת עם מקצף נקי עד שהם פשוט מחזיקים פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
להתיז תמצית וניל
זנים של פטריות
7
מקפלים רבע אחד של לבנים לתוך הבלילה בעדינות אבל ביסודיות, ואז לנפות רבע הנותרים קמח כוס לתוך הבלילה לקפל בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מוסיפים את חלבוני הביצה הנותרים וקמח לסירוגין ב 3 קבוצות, מתקפלים באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
9
בלילת כפית למחבת כיכר, מתפשטת באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
10
אופים עד עץ לבחור או שיפוד מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות. מגניב על מתלה 10 דקות, ואז להפעיל סכין דק סביב קצה המחבת ולהפוך את העוגה על מתלה להתקרר לחלוטין, על 1 שעה.