עוגת זנגביל חמוציות-אפרסק
עוגת זנגביל חמוציות-אפרסק עשויה להיות רק סקוטי מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. יש קינוח זה 332 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. גשו לסופר וקנו סוכר חום חזק, קוקטייל מיץ חמוציות, אפרסק בסירופ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-40 דקות. נסו עוגת זנגביל, עוגת זנגביל, ו עוגת זנגביל Paleo (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. להכין ולאפות תערובת זנגביל לפי הוראות על החבילה באמצעות מים וביצה.
הסר מן המחבת; מקום על מתלה חוט. מגניב 1 1/2 שעות או עד מקורר לחלוטין.
בינתיים, בסיר בינוני, לשלב סוכר חום, קורנפלור וקינמון; לערבב היטב.
מוסיפים מיץ חמוציות ואוכמניות. מבשלים מעל חום בינוני עד מבעבע, מעובה ורוב חמוציות יש צץ, ערבוב כל הזמן.
מניחים לעטוף פלסטיק על פני השטח של תערובת חמוציות; להפריש.
בקערה בינונית, להכין תערובת פודינג לפי הוראות על החבילה באמצעות חלב. בקערה קטנה, לנצח את הקצפת שמנת עד פסגות רכות טופס. מקפלים 1 כוס הפודינג לתוך קצפת. שמורת פודינג שנותרה.
חותכים עוגת זנגביל לקוביות 1 אינץ'. מסדרים 1/3 קוביות זנגביל בתחתית זכוכית ברורה 2 1/2-צלחת סופלה ליטר או קערה זנגביל. למעלה עם חצי פרוסות אפרסק; כפית חצי תערובת חמוציות על אפרסקים. למעלה עם עוד 1/3 של זנגביל. למעלה עם אפרסקים הנותרים; כפית שמורות פודינג מעל אפרסקים. למעלה עם עוגיות זנגביל שנותרו. לחצו קלות על שכבות קומפקטיות. כפית נותרה תערובת חמוציות על פני זנגביל. למעלה עם תערובת קצפת פודינג. מקררים לפחות 3 שעות או לילה לפני ההגשה.