עוגת זנגביל מיושנת
עוגת זנגביל מיושנת עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 187 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן הכנת המתכון כ 53 דקות. אם יש לכם רסק תפוחים, קינמון טחון, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת זנגביל מיושנת, עוגת זנגביל מיושנת, ו עוגיות זנגביל מיושנות. (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח והבא 6 מרכיבים. תניח בצד.
מקציפים סוכר וביצים עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים רסק תפוחים, מולסה וחמאה; מכים היטב.
להוסיף תערובת קמח תערובת רסק תפוחים, להכות רק עד מרכיבים יבשים הם לחים.
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 325 במשך 45 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.