עוגת זנגביל עם צימוקים ואגסים הפוכה
צימוקים ואגסים הפוך עוגת זנגביל עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 380 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 46 דקות. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, חמאה, צימוקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אגס זנגביל הפוך עוגה, עוגת זנגביל הפוכה אגס, ו עוגת זנגביל-אגס הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' על אש נמוכה.
מפזרים באופן שווה עם סוכר חום. מסדרים פרוסות אגס מעל סוכר; למעלה עם צימוקים, אגוזי מלך, ודובדבנים.
מערבבים יחד תערובת עוגה, מים וביצה עד לחלח; לשפוך מעל אגסים.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
הפוך מיד על מגש הגשה. מגניב לפני ההגשה.
טיפ: ודא אגסים מנוקזים היטב לפני הסדרת מחבת.