קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

עוגת זנגביל עם קומקווט מסוכר ואוכמניות עלומות יין

עוגת זנגביל עם קומקווט מסוכר ואוכמניות עלומות יין
המתכון עוגת זנגביל עם קומקווט מסוכר ו חמוציות עלומות יין מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט גדול צמחוני ומתאים לאוהבי מזון סקוטי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 85 גרם של שומן, וסך הכל 1321 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. גשו לסופר וקנו סוכר, סוכר, סוכר חום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: עוגת שכבות זנגביל עם קומקווט מסוכר, חזה ברווז צרוב עם רוטב יין אדום וקומקווט מסוכר, ו אגסים ואוכמניות עלומות ביין.

הוראות

1
Stir sugar and 1 1/2 cups water in large saucepan over medium heat until sugar dissolves. Increase heat and bring to boil.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
Add kumquats; reduce heat to medium-low and simmer until soft mixture to medium bowl. Cool. Cover and chill until cold. DO AHEAD: Can be made 5 days ahead. Keep chilled.
מרכיבים שתצטרך
KumquatKumquat
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
Before using, pour kumquat mixture through strainer; set kumquats aside for trifle. (Reserve syrup for another use.)
מרכיבים שתצטרך
KumquatKumquat
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
1
Stir wine and sugar in large saucepan over medium heat until sugar dissolves. Increase heat and boil wine mixture 5 minutes.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
Add cranberries and simmer until soft but still intact, about 5 minutes.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
3
Transfer mixture to medium bowl. Cool. Cover and chill until cold. DO AHEAD: Can be made 5 days ahead. Keep chilled.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
Before using, pour cranberry mixture through strainer; set cranberries aside for trifle. (Reserve syrup for another use.)
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
1
Combine stout and molasses in large saucepan. Bring to boil over medium-high heat, stirring occasionally.
מרכיבים שתצטרך
מולסהמולסה
סטאוטסטאוט
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
Remove from heat; stir in baking soda (mixture will foam up).
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
3
Let stand until completely cool, about 1 hour.
4
Position 1 rack in top third and 1 rack in bottom third of oven and preheat to 177°. Generously butter three 8-inch-diameter cake pans with 1 1/2-inch-high sides. Dust pans with flour; tap out excess.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
Whisk 2 cups flour and next 6 ingredients in large bowl to blend.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
Whisk eggs and both sugars in medium bowl to blend.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
7
Whisk oil, then stout mixture into egg mixture. Gradually whisk stout-egg mixture into flour mixture. Stir in fresh ginger. Divide batter among prepared pans (about 12/3 cups for each).
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סטאוטסטאוט
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
Place 2 cake pans on top rack and 1 cake pan on bottom rack of oven.
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
תנורתנור
9
Bake until tester inserted into center of cakes comes out clean, reversing position of pans halfway through baking, about 28 minutes total. Cool cakes in pans on rack 15 minutes. Invert cakes onto racks; cool completely. DO AHEAD: Can be made 1 day ahead. Wrap in plastic; store at room temperature.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
Using electric mixer, beat mascarpone in large bowl until smooth.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
2
Add all remaining ingredients and beat until peaks form and mixture is smooth (do not overbeat or mixture may curdle). Cover and chill up to 2 hours.
3
Using serrated knife, cut each of 2 cakes in half horizontally for a total of 4 cake layers. (Reserve remaining cake for another use.) Trim 1 cake layer to 7-inch round.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
4
Place trimmed cake round in bottom of 7 3/4-inch-diameter, 43/4-inch-deep trifle dish. Scatter scant 1/2 cup drained kumquats in single layer over cake. Top with 11/3 cups mascarpone cream, spreading evenly to sides of dish.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
KumquatKumquat
קרםקרם
5
Sprinkle 1/2 cup drained cranberries over. Repeat 2 more times with cake layer, kumquats, mascarpone cream, and cranberries. Top with fourth cake layer.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
מסקרפונהnameמסקרפונהname
KumquatKumquat
קרםקרם
6
Spread 1 1/3 cups mascarpone cream over. Spoon remaining cream into pastry bag fitted with large star tip. Pipe rosettes of mascarpone cream around top edge of dish. Tent loosely with foil; chill at least 4 hours. DO AHEAD: Can be made 1 day ahead. Keep chilled. Cover and chill remaining kumquats and cranberries separately.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
מסקרפונהnameמסקרפונהname
KumquatKumquat
מורחיםמורחים
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
Scatter remaining kumquats and cranberries over center of trifle and serve.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
KumquatKumquat
8
An Italian cream cheese; sold at many supermarkets and at Italian markets.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
9
Test-kitchen tip:The kumquat and cranberry syrups will keep in the refrigerator for at least two weeks. They can be added to holiday drinks or sparkling water, or spooned over ice cream.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
חמוציותחמוציות
גלידהגלידה
KumquatKumquat

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרשזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים2חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה2חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמוציות טריות או קפואותחמוציות טריות או קפואות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר(ארוז) סוכר חום כהה(ארוז) סוכר חום כהה3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)11 כף אורגנו מיובשזנגביל טרי טחוןזנגביל טרי טחון32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסגרנד מרנייה או ליקר תפוזים אחרגרנד מרנייה או ליקר תפוזים אחר0חתיכות טופי הית' ברהל קרקעהל קרקע1חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון0חתיכות טופי הית' ברציפורן טחוןציפורן טחון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת מתוקה צוננתשמנת מתוקה צוננת7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרתפוז seededed kumquats פרוסתפוז seededed kumquats פרוס2בצל צהוב בינוני, קצוץ8-אונקיית קונטיינרים גבינת מסקרפונה8-אונקיית קונטיינרים גבינת מסקרפונה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמולסה קלה בטעם (אור) מולסה קלה בטעם (אור)4חתיכות טופי הית' ברקליפת תפוז מגוררת דקקליפת תפוז מגוררת דק3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O4731 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום פירותי (כגון סירה)יין אדום פירותי (כגון סירה)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראקסטרה סטאוט (כמו גינס)אקסטרה סטאוט (כמו גינס)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון4731 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון5911 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים3551 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת