עוגת זנגביל פטיפורים
זנגביל Petits ארבע הוא צמחוני ומספק כ 47 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 154 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך סודה לשתיה, סוכר חום חזק, חלב חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -29 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. עם כפית ציון של 8% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: Petits Fours, Petits Fours, ו Petits Fours.
הוראות
להקציף יחד 5 החומרים הראשונים בקערה; להפריש.
מקציפים חמאה וסוכר חום בקערה גדולה במהירות בינונית גבוהה עם מיקסר חשמלי עד שמנת.
להוסיף ביצה; לנצח עד מעורבב.
מוסיפים דבשה וג ' ינג ' ר מגורד; לנצח עד מעורבב היטב.
מוסיפים תערובת קמח וחמאה לסירוגין, מתחילים ומסתיימים במרכיבים יבשים.
מורחים את הבלילה למחבת משומנת ומשוריינת 8".
אופים ב 350 במשך 40 עד 42 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל 10 דקות. בזהירות להעביר עוגה קירור מתלה; מגניב לחלוטין. לעטוף עוגה בניילון נצמד; לצנן 8 שעות או לילה.
מקציפים גבינת שמנת ואבקת סוכר במהירות בינונית עד רכות. מערבבים ב 1/8 כפית ג ' ינג ' ר, קמצוץ של קינמון, וקמצוץ של allspice.
חותכים עוגה במחצית אופקית, מה שהופך 2 שכבות שוות.
מורחים ציפוי באופן שווה על פני שכבת העוגה התחתונה. בזהירות למקם את שכבת העוגה שנותרה על זיגוג.
חותכים עוגה לתוך 25 ריבועים, באמצעות משונן או סכין חשמלית.
מניחים ריבועים על מדף מעל תבנית אפייה.
הסר כיסוי רדיד ממיכלי ציפוי. ציפוי מיקרוגל ב 30 שניות גבוהות או עד נמס, ערבוב פעם אחת.
יוצקים או כף ציפוי על פטיפורים, ציפוי העליון הצדדים לחלוטין. אם יש צורך בציפוי נוסף, יש לגרד זיגוג עודף מדף אפייה ולחזור למיכל, ומיקרוגל על 15 שניות או עד מומס.
מניחים פטיפורים בכוסות ממתקים גדולות, אם תרצה בכך. לאחסן במיכל אטום במקרר.