עוגת זנגוויל עם זיגוג לימון
צריך קינוח צמחוני ללא חלב? עוגת זנגוויל עם זיגוג לימון יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 314 קלוריות. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. חג המולד יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מכלמתכונים יש 140 אוהדים. אם יש לכם אבקת חמישה תבלינים, שמן צמחי, מולסה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 37%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת ג'ינג'ר בקערה אחת עם זיגוג גבינת שמנת לימון, עוגת צרור זנגוויל עם זיגוג לימון (דל פחמימות וללא גלוטן), ו עוגיות זנגוויל עם זיגוג לימון.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
משמנים ומקמחים קלות תבנית אפייה מרובעת בגודל 9 אינץ'.
להקציף בקערה קמח, ג ' ינג ' ר, סודה לשתיה, קינמון, מלח ואבקת חמישה תבלינים סינית.
מערבבים סוכר, מולסה, שמן וביצה לתערובת קמח עד לאיחוד פשוט.
יוצקים במים רותחים ומציפים עד שהבלילה חלקה ומבריקה, בערך 1 דקה.
יוצקים את הבלילה לתבנית אפייה מוכנה. הקש על התבנית בעדינות על השיש כדי להסיר בועות אוויר.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי, כ-35 דקות.
מערבבים אבקת סוכר, מיץ לימון וגרידת לימון בקערה עד להמסת הסוכר.
יוצקים תערובת מיץ לימון על עוגה כשהעוגה עדיין חמה.
מורחים את התערובת בעזרת מרית כדי להבטיח חלוקה אחידה.
תן לעוגה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.