עוגת זר פירות יער אלגנטית
עוגת זר פירות יער אלגנטית דורשת על 3 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון הצמחוני לקטו אובו יש 364 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. אם יש לכם ביצה לבנה, ריבת משמש, כמה גבעולי אקליפטוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת פירות יער אלגנטית, טארט פירות יער אלגנטי, ו זר סלט פירות יער חורף עם רוטב פופיסיד לימון.
הוראות
הפוך עוגה בצורת טבעת: להכין תערובת עוגת פירות חמה toddy (מול מתכון), ולאחר מכן גריז כפול קו 23cm עגול, בדיל עוגה עמוק. לקלף את התווית של 400 גרם ריק יכול לשטוף היטב. חמאה בצד החיצוני של פחית לעטוף בנייר אפייה שאינו מקל. למלא את יכול שליש מלא עם שעועית אפייה, אורז או פולסים יבשים (כדי לשקול אותו), ואז למקם באמצע הפח. כף תערובת העוגה סביב הטבעת, ואז להחליק את החלק העליון.
אופים ב 160C / מאוורר 140C / גז 3 עבור 1 שעות, ואז להנמיך 140C / מאוורר 120c / גז 1 ואופים במשך שעה נוספת או עד שיפוד יוצא נקי.
בעוד העוגה עדיין חמה, להשתמש בשיפוד פלפל העוגה עם חורים, תוקע אותו כל הדרך למטה. ממיסים את הסוכר בתה, מוסיפים את הוויסקי או מיץ תפוזים, ואז כף על פני השטח. אם אתה עושה את העוגה לפני הזמן, להאכיל אותו עם לגימה טרי של טודי חם כל שבוע, אבל תיזהר לא להפוך את העוגה רטוב. ניתן לשמור במשך חודש היטב עטוף במיכל אטום במקום קריר ויבש. אם קצר בזמן, העוגה יכולה להתבצע באותו יום שאתה לקשט אותו.
כדי לקשט, קלות להכות את הביצה לבן, ואז לשים את הסוכר גלגלית על צלחת שטוחה או מגש. לטבול את קצות העלים לתוך ביצה לבן, לנער את כל עודף, ואז לטבול לתוך הסוכר כדי מעיל. השאר לייבוש בזמן שאתה מכסה את העוגה עם מרציפן. אם החמוציות שלך קפואות, להשאיר אותם על כמה גיליונות של מגבת מטבח בשלב זה כדי להפשיר ולהתייבש, או המיץ יהיה לרוץ לתוך הדובדבן.
מרדדים מרציפן למעגל 23cm, בעיצוב אותו לסיבוב עם הידיים. לחלופין, לגלגל את מרציפן קצת יותר גדול ממה שאתה צריך, ולאחר מכן לחתוך סיבוב באמצעות בסיס פחיות עוגה כמדריך. תהפוך את המרציפן.
לצחצח את החלק העליון של העוגה עם ריבה, ואז לשים אותו, ריבה בצד למטה, על מרציפן.
תעשה את החור באמצע. באמצעות הפחית, לדחוף דרך החור במרכז העוגה אגרוף החוצה מרציפן עודף זו היא הדרך הקלה ביותר לוודא את החור בציפוי גפרורים החור בעוגה. הפוך את העוגה למעלה ושב על צלחת עוגה.
מסננים את הסוכר הדובדבן, ואז להכות עם ביצה לבן עד עבה וחלק.
מורחים על מרציפן עם סכין צבעים, ואז לקשט את החלק העליון עם חמוציות, עלי דפנה ואת ספרי אקליפטוס חלבית. השאר להגדיר לילה לפני חיתוך. יכול להיות מעוטר עד יום קדימה. שמור את העוגה עטופה בנייר כסף עד הדובדבן.