קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

עוגת זר פירות יער אלגנטית

עוגת זר פירות יער אלגנטית
עוגת זר פירות יער אלגנטית דורשת על 3 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון הצמחוני לקטו אובו יש 364 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. אם יש לכם ביצה לבנה, ריבת משמש, כמה גבעולי אקליפטוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת פירות יער אלגנטית, טארט פירות יער אלגנטי, ו זר סלט פירות יער חורף עם רוטב פופיסיד לימון.

הוראות

1
הפוך עוגה בצורת טבעת: להכין תערובת עוגת פירות חמה toddy (מול מתכון), ולאחר מכן גריז כפול קו 23cm עגול, בדיל עוגה עמוק. לקלף את התווית של 400 גרם ריק יכול לשטוף היטב. חמאה בצד החיצוני של פחית לעטוף בנייר אפייה שאינו מקל. למלא את יכול שליש מלא עם שעועית אפייה, אורז או פולסים יבשים (כדי לשקול אותו), ואז למקם באמצע הפח. כף תערובת העוגה סביב הטבעת, ואז להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכרסוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכר
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
2
אופים ב 160C / מאוורר 140C / גז 3 עבור 1 שעות, ואז להנמיך 140C / מאוורר 120c / גז 1 ואופים במשך שעה נוספת או עד שיפוד יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
בעוד העוגה עדיין חמה, להשתמש בשיפוד פלפל העוגה עם חורים, תוקע אותו כל הדרך למטה. ממיסים את הסוכר בתה, מוסיפים את הוויסקי או מיץ תפוזים, ואז כף על פני השטח. אם אתה עושה את העוגה לפני הזמן, להאכיל אותו עם לגימה טרי של טודי חם כל שבוע, אבל תיזהר לא להפוך את העוגה רטוב. ניתן לשמור במשך חודש היטב עטוף במיכל אטום במקום קריר ויבש. אם קצר בזמן, העוגה יכולה להתבצע באותו יום שאתה לקשט אותו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
וויסקי.וויסקי.
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
כדי לקשט, קלות להכות את הביצה לבן, ואז לשים את הסוכר גלגלית על צלחת שטוחה או מגש. לטבול את קצות העלים לתוך ביצה לבן, לנער את כל עודף, ואז לטבול לתוך הסוכר כדי מעיל. השאר לייבוש בזמן שאתה מכסה את העוגה עם מרציפן. אם החמוציות שלך קפואות, להשאיר אותם על כמה גיליונות של מגבת מטבח בשלב זה כדי להפשיר ולהתייבש, או המיץ יהיה לרוץ לתוך הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
מרציפןמרציפן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
5
מרדדים מרציפן למעגל 23cm, בעיצוב אותו לסיבוב עם הידיים. לחלופין, לגלגל את מרציפן קצת יותר גדול ממה שאתה צריך, ולאחר מכן לחתוך סיבוב באמצעות בסיס פחיות עוגה כמדריך. תהפוך את המרציפן.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6
לצחצח את החלק העליון של העוגה עם ריבה, ואז לשים אותו, ריבה בצד למטה, על מרציפן.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
ריבהריבה
7
תעשה את החור באמצע. באמצעות הפחית, לדחוף דרך החור במרכז העוגה אגרוף החוצה מרציפן עודף זו היא הדרך הקלה ביותר לוודא את החור בציפוי גפרורים החור בעוגה. הפוך את העוגה למעלה ושב על צלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
אגרוףאגרוף
8
מסננים את הסוכר הדובדבן, ואז להכות עם ביצה לבן עד עבה וחלק.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
מורחים על מרציפן עם סכין צבעים, ואז לקשט את החלק העליון עם חמוציות, עלי דפנה ואת ספרי אקליפטוס חלבית. השאר להגדיר לילה לפני חיתוך. יכול להיות מעוטר עד יום קדימה. שמור את העוגה עטופה בנייר כסף עד הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מרציפןמרציפן
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעיםסכין צבעים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.