עוגת חג איטלקית
מתכון עוגת חג איטלקית מוכנה בערך 1 שעה ו 15 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סוכר, גרידת לימון, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגיות חג איטלקיות, עוגיות חג איטלקיות, ו פריטטה חופשה איטלקית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לנצח את הביצים, סוכר, גרידת לימון, וניל יחד בקערת ערבוב עד צבע בהיר ורך, על 10 דקות.
יוצקים את החלב והשמנת; להמשיך להכות לעשות תערובת חלקה. מערבבים את גבינת ריקוטה ודובדבנים עד מעורבב באופן שווה.
יוצקים לתוך קליפות העוגה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות. להפחית את החום ל 325 מעלות F (165 מעלות C), ואופים עד שנקבע, על 50 דקות יותר. מגניב על מדפים. כאשר פשטידות הן קרירות לחלוטין, אבק עם סוכר ממתקים, לקשט על ידי הצבת 1 דובדבן שלם במרכז כל עוגה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק) עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק)]()
Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק)
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים. זוגות היטב עם בשרים ורטבים פסטה בשר, עוף וגבינות קשות.