קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

עוגת חג איטלקית

עוגת חג איטלקית
מתכון עוגת חג איטלקית מוכנה בערך 1 שעה ו 15 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סוכר, גרידת לימון, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגיות חג איטלקיות, עוגיות חג איטלקיות, ו פריטטה חופשה איטלקית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לנצח את הביצים, סוכר, גרידת לימון, וניל יחד בקערת ערבוב עד צבע בהיר ורך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
יוצקים את החלב והשמנת; להמשיך להכות לעשות תערובת חלקה. מערבבים את גבינת ריקוטה ודובדבנים עד מעורבב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
4
יוצקים לתוך קליפות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות. להפחית את החום ל 325 מעלות F (165 מעלות C), ואופים עד שנקבע, על 50 דקות יותר. מגניב על מדפים. כאשר פשטידות הן קרירות לחלוטין, אבק עם סוכר ממתקים, לקשט על ידי הצבת 1 דובדבן שלם במרכז כל עוגה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק) עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק)
Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק)
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים. זוגות היטב עם בשרים ורטבים פסטה בשר, עוף וגבינות קשות.