קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

עוגת חג המולד

עוגת חג המולד
אם יש לכם ביצים, סודה לשתיה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. . וזה טוב. נסו עוגת פירות חג המולד ללא ביצים, איך להכין עוגת פירות חג המולד, עוגת חיטה ללא ביצים טוטי פרוטי-עוגת חיטה מלאה טבעונית - עוגת חג המולד s, ו עוגת חג המולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים דובדבנים, קליפת הדר, צימוקים, דומדמניות, תמרים ושקדים. מערבבים ברנדי; בואו לעמוד 2 שעות, או לילה. Dredge ספוג פירות עם קמח 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
דומדמניותדומדמניות
( 23)( 23)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
תאריכיםתאריכים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C). משמנים תבנית עוגת פירות בגודל 8x8x3 אינץ', עם נייר קלף וגריז שוב. בקערה קטנה, לערבב יחד 2 כוסות קמח, סודה לשתיה, ציפורן, allspice, קינמון, ומלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בקערה גדולה, קרם חמאה עד אור. בהדרגה להתמזג סוכר חום וביצים.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מערבבים יחד דבשה ומיץ תפוחים. הכה לתוך תערובת חמאה לסירוגין עם תערובת קמח, מה שהופך 4 יבש 3 תוספות נוזליות. מקפלים פנימה פרי מקופל. להפוך את הבלילה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 3 עד 3 1/2 שעות, או עד קיסם מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר מהמחבת, ולהרים את הנייר. עוגה מגניבה לחלוטין, ואז לעטוף באופן רופף בנייר שעווה. לאחסן במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

מרכיבים

1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים128אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילות שקדים מרוסקיםחבילות שקדים מרוסקים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום ארוזסוכר חום ארוז2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)דובדבנים מסוכריםדובדבנים מסוכרים227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קליפת הדר מעורבת מסוכרתקליפת הדר מעורבת מסוכרת2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתאריכים, מגולענים וקצוציםתאריכים, מגולענים וקצוצים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדומדמניות מיובשותדומדמניות מיובשות6קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה11 קילו קישואים,allspice הקרקעallspice הקרקע11 קילו קישואים,קינמון טחוןקינמון טחון11 קילו קישואים,ציפורן טחוןציפורן טחון1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)