עוגת חג ספייס
עוגת חג התבלינים עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 72 גרם של שומן, וסך הכל 1417 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אגוז מוסקט טחון, ציפורן טחון, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: עוגיות החג של רון, עוגת גבינה בנוסח החג, ו פנקייק תבלין החג.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F. חמאה וקמח שלושה 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
בקערת ערבוב קטנה לטאטא יחד קמח עוגה, אבקת אפייה, סודה לשתיה, אגוז מוסקט הקרקע, קינמון טחון, זנגביל טחון וציפורן קרקע.
קרם חמאה, סוכר ומלח עד אור ורך עם מיקסר חשמלי. לנצח את הביצים, 1 בכל פעם, להכות היטב לאחר כל תוספת. לנצח את החומרים היבשים ואת החמאה לסירוגין מתחיל ומסתיים עם יבש.
כאשר הבלילה מעורבבת היטב חלקה, לחלק אותו בין 3 מחבתות עוגה מוכנות ואופים כ 25 דקות או עד קיסם מוכנס לתוך מרכז העוגות לצאת נקי.
תן מגניב במחבת במשך 10 דקות ואז להתברר מגניב לחלוטין. אם שכבות העוגה יש כיפה קצת במהלך תהליך האפייה, לחתוך את צמרות עם סכין משונן ארוך כך שהם שטוחים ואפילו.
מניחים את השכבה הראשונה, לחתוך את הצד למטה, על מעמד עוגה או צלחת הגשה. כף על 3/4 כוס חמאה שמנת על מרכז העוגה.
מורחים אותו כמעט עד הקצוות מאוד עם מרית אופסט. חזור עם 2 השכבות הנותרות.
מקשטים את החלק העליון של העוגה עם אגוזים קצוצים דק ואבקת קקאו.
מקציפים את החמאה, מקצרים ומלח יחד עד שמנת עם מיקסר חשמלי.
מוסיפים חצי מסוכר הממתקים ומכים עד אור ורך, על 5 דקות.
שלב את תמצית וניל שמנת כבדה. בהדרגה להכות את הסוכר הנותרים ממתקים לסירוגין עם תערובת שמנת עד שהוא כל משולב ואת הציפוי הוא קל מאוד רך.