עוגת חטיף שוקולד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 305 קלוריות. מתכון זה משמש 12. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם ביצים בתוספת חלבונים, יוגורט וניל, אבקת אפייה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 30%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגת חטיף שוקולד צ'אנק עם ציפוי מאלט שוקולד, עוגת חטיף שיבולת שועל שוקולד, ו עוגת חטיף שוקולד.
הוראות
1
בקערה מקציפים ביצים וחלבונים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את רסק התפוחים, השמן, השוקולד והווניל; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל לפי הטעם
זילוף בצורת לב
דבש הדרים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
שלב את החומרים היבשים; מוסיפים בהדרגה לתערובת הביצים רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
יוצקים לתוך 9-ב. תבנית קפיצית מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
5
אופים בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים על רשת. הפעל בזהירות סכין סביב קצה התבנית; הסר את דפנות התבנית.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך