עוגת חלב-חמאה
עוגת חלב-חמאה היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 361 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם בצק עוגה, גרידת לימון, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. וזה די גרוע. נסו [] שום בגריל וסלט עוף בחמאה עם רוטב טחינה, וופלים בחמאה עם פודינג עוף מטוגן בחמאה, ו פנקייק החמאה Fluffiest עם רוטב חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
בואו חלב חמאה וביצים לבוא לטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ביצוע המילוי.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. להקל את הבצק לתוך צלחת עמוקה 9 אינץ ' crimp לפי הצורך. נקב בכל מקום עם מזלג. קו הבצק בנייר כסף, ולאחר מכן למלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים עד הקצוות הם זהובים, על 20 דקות.
הסר את הקלף ואת המשקולות ולהמשיך לאפות עד מוזהב קלות בכל רחבי, על 10 דקות יותר.
בואו להתקרר לחלוטין על מדף.
הפוך את המילוי: הכה את החמאה והסוכר במערבל לעמוד מצויד מצורף whisk (או להשתמש במערבל יד) במהירות בינונית גבוהה עד בשילוב, על 1 דקה.
מוסיפים את החלמונים ומכים עד חיוור ועבה, על 1 דקה. להפחית את מהירות המיקסר בינוני נמוך; להוסיף את הקמח, מיץ לימון, גרידת לימון, אגוז מוסקט ומלח לנצח עד רק incorporated. להגביר את המהירות בינונית גבוהה לאט לשפוך את החמאה. לגרד את הצדדים של הקערה ולהמשיך להכות עד בשילוב.
מוסיפים את חלבוני הביצה ומכים במהירות בינונית גבוהה עד פסגות נוקשות טופס, על 4 דקות. מקפלים את החלבונים ביצה לתוך תערובת חלמון בשלוש תוספות עד לא פסים לבנים להישאר.
יוצקים את המילוי לתוך הקרום מוכן.
מעבירים לתבנית אפייה ואופים עד להזהבה וממוקמים סביב הקצוות( המרכז עדיין ינענע), 45 עד 50 דקות, מסובבים את העוגה באמצע.
בואו להתקרר על מדף. אבק עם סוכר ' ממתקים לפני ההגשה.