עוגת חמאה בטעם משמש ובזיליקום
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 524 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר מגורען, חלב, קורנפלור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת משמש ובזיליקום, משמש, פיסטוק ועוגת לימון, ו עוגיות משמש.
הוראות
בסיר, לשלב 3/4 כוס חלב עם סוכר ובזיליקום; להביא לרתיחה.
הסר את החלב מהחום ולתת לעמוד במשך 15 דקות.
הסר את בזיליקום לסחוט כל חלב בחזרה למחבת; להשליך את בזיליקום.
בקערה קטנה, לטאטא את הנותרים 1/4 כוס חלב עם חלמונים קורנפלור עד חלקה. לאט לאט לטאטא את תערובת חלמון ביצה לתוך חלב חם; להביא לרתוח על חום מתון, לטאטא כל הזמן עד עבה מאוד, 2 דקות.
הסר מהחום וקצף בחמאה עד מותך. לגרד את השמנת לתוך קערה. לחץ על פיסת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח לקרר עד צונן, 2 שעות.
לרסס 14 על 4 1/2 אינץ ' מחבת טארט מלבני עם תחתית נשלפת עם ספריי בישול nonstick. בקערה של מערבל עומד, להכות את חלמון ביצה קשה עם חמאה וסוכר במהירות בינונית עד חלקה, על 2 דקות.
מוסיפים את הקמח, עמילן תפוחי אדמה ומלח ומכים במהירות נמוכה עד רק בשילוב. באמצעות ידיים מקורנות קלות, לחץ על הבצק באופן שווה על החלק התחתון ומעלה את הצד של מחבת טארט. מקררים את הקרום במשך 30 דקות, או עד שהוא מתקרר.
אופים את הקרום במשך כ 25 דקות, עד הזהב.
להעביר את הקרום למדף ולתת לעמוד עד מקורר, על 1 שעה.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-45
קו גיליון אפייה עם נייר קלף. מסדרים את חצאי משמש לחתוך בצד על הנייר ומפזרים בכל רחבי עם הסוכר. צולים במשך כ 20 דקות, עד משמשים הם מכרז משחימים קלות.
תן משמשים לעמוד עד מקורר לחלוטין, כ -30 דקות.
Unmold הקרום ולהעביר אותו צלחת הגשה. באמצעות מרית קיזוז קטן, להפיץ את הקרם באופן שווה בקרום. מסדרים את משמשים על השמנת, חותכים צדדים למטה, ומברשים עם ריבה מומסת.
חותכים את לרוחב tart לרצועות לשרת בבת אחת.