עוגת חמאה פטל
עוגת חמאה פטל היא צמחוני קינוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 266 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, סודה לשתייה, פטל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגת חלב שקדים פטל, שרבט פטל-חמאה, ו עוגת חלב חמאה עם רוטב פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400°f עם מתלה באמצע. חמאה וקמח מחבת עוגה עגולה 9 אינץ'.
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח.
מקציפים חמאה וסוכר 2/3 כוס עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 2 דקות, ולאחר מכן להכות וניל.
במהירות נמוכה, מערבבים בתערובת קמח 3 קבוצות, לסירוגין עם חלב חמאה, מתחיל ומסתיים בקמח, ומערבבים עד רק בשילוב.
הבלילה כפית לתוך מחבת עוגה, החלקה למעלה. לפזר פטל באופן שווה על גבי ומפזרים הנותרים 1/2 כפות סוכר.
אופים עד העוגה הוא זהוב, עץ לבחור מוכנס למרכז יוצא נקי, 25 עד 30 דקות. מגניב במחבת 10 דקות, ואז להפוך על מתלה וקריר כדי להתחמם, 10 עד 15 דקות יותר. הפוך על צלחת.