עוגת חמוציות הפוכה
גשו לסופר וקנו את תמצית ונילן, אבקת אפייה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 16 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: עוגת חמוציות הפוכה, עוגת חמוציות הפוכה, ו עוגת חמוציות הפוכה.
הוראות
ממיסים 1/2 חמאת כוס במחבת ברזל יצוק משומנת קלות 10 " על אש נמוכה. מערבבים amaretto לתוך חמאה מומסת; מפזרים סוכר חום למחבת.
מסדרים שקדים שלמים סביב קצה המחבת.
מפזרים חמוציות ושקדים קצוצים על סוכר חום.
לטאטא יחד קמח ואבקת אפייה בקערה בינונית. תניח בצד. מקציפים חמאה מרוככת במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת; מוסיפים בהדרגה סוכר מגורען, פועם היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת חמאה, לסירוגין עם חלב, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים בתמציות.
יוצקים בלילה מעל חמוציות ושקדים במחבת.
אופים ב 350 במשך 55 עד 60 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל 10 דקות. תריץ סכין בקצוות. הפוך עוגה על צלחת הגשה.