עוגת חתונה עם אוכמניות וורדים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 50 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג החתונה שלך. גשו לסופר וקנו חלב, קמח לעוגה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו עוגת שוקולד עם ציפוי קרמל ושושני סוכריות גומי, אורנג'רוז עוגה & הטורניר ה -126 של מצעד ורדים, ו Magpie ' s: nutella ganache ציפוי ורדים & ruffles עוגה על ידי לך ולי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350°f. מחבתות עוגת גריז ותחתית שורה של כל עם סיבוב של נייר שעווה. שמן נייר מחבתות אבק עם קמח, לדפוק את עודף. רצועות מאגי רטוב-עוגה להדק סביב כל מחבת.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווה
תנור
מחבת
2
להקציף יחד ביצים, חלב, וניל.
מרכיבים שתצטרך
וניל
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
מקציפים מלח לקמח בקערה אחרת. לנצח חמאה (זה צריך להיות טמפרטורת החדר) עם סוכר 5-qt. עומד מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד אור ורך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מקציף
קערה
4
מוסיפים קמח ותערובת ביצים לסירוגין ב 3 קבוצות, המסתיימים בתערובת ביצים ומכות במהירות נמוכה רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ביצה
5
מחלקים הבלילה בין מחבתות כך שכל מלא עד 1 אינץ ' מלמעלה. (אם יש לך תנור קיר או תנור קטן אחר, ראה הערות של טבחים, להלן.)
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
אופים בשליש העליון והתחתון של התנור, עם מחבת 12 אינץ ' על המדף העליון, 20 דקות. בעדינות להפוך מחבתות במקום כך חלק זה של העוגה שהיה לקראת אחורי התנור עכשיו פונה קדימה ואופים עוגות עד בודק יוצא מכל אחד עם כמה פירורים דבק, 10 עד 20 דקות יותר, בהתאם לגודל העוגה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
7
מעבירים כל עוגה כפי שנעשה למתלה כדי להתקרר. עוגות מגניב מעט (עוגות 9 אינץ 'ו 6 אינץ' במשך 10 דקות; עוגה 12 אינץ ' במשך 20 דקות) ולהפוך על מדפים, קילוף נייר. הפעל עוגות בצד ימין למעלה מגניב לחלוטין.
8
מחבתות נקיות. הפוך אצווה שנייה של הבלילה; אופים ועוגות מגניב באותו אופן.
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
לעבוד עם עוגות 12 אינץ ' ראשון. לקצץ העליון של כל אחד עם סכין משונן ארוך כדי להפוך את הרמה, ולאחר מכן לחתוך עוגות אופקית לשניים. שים כל שכבה 12 אינץ', לחתוך את הצד, על 11 אינץ ' קרטון עגול.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
2
מברשת לחתוך צדדים בנדיבות עם סירופ. מערבבים ריבה עד חלקה להפיץ על 2/3 כוס על שכבה 12 אינץ'. הפוך שכבה נוספת 12 אינץ ' (עם קרטון), לחתוך בצד למטה, על ריבה. להשליך העליון קרטון עגול להפיץ על 2 1/2 כוסות ציפוי על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
סירופ
ריבה
3
מפזרים שכבת 1 של אוכמניות כדי לכסות ציפוי. (אם פירות יער הם 1 אינץ ' או גדול יותר, חצי אותם לאורך.) להחליק את השכבה השלישית 12 אינץ', סירופ בצד למעלה, על פירות יער, השלכת קרטון, ולחץ בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
ציפוי
פירות יער
סירופ
4
מורחים על ריבת כוס 1/2 על שכבה ולהפוך את השכבה האחרונה 12 אינץ ' (עם קרטון), לחתוך בצד למטה, על ריבה, ואז להשליך קרטון.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ריבה
5
כפית 2 כוסות ציפוי על שכבת 12 אינץ ' ולכסות עוגה עם ציפוי דק. (זה נקרא ציפוי פירור. זה מאלץ את כל פירורים רופפים כדי לשמור אותם מהשכבה העליונה של ציפוי וממלא בכל סדקים.) צ 'יל 12 אינץ' רובד תוך כדי עבודה על שכבות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
6
לקצץ ולחצות עוגות 9 אינץ 'באופן דומה ולשים על 8 סיבובים אינץ'.
7
מברשת לחתוך צדדים בנדיבות עם סירופ. להרכיב פירור-שכבת 9 אינץ ' באותו אופן (השתמש על 1/3 כוס ריבה 1/4 כוסות ציפוי בין שכבות; פירור מעיל עם כ 1/2 כוסות ציפוי). צ 'יל 9 אינץ' רובד.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
סירופ
ריבה
8
חזור על ההליך כדי להפוך 6 אינץ ' שכבת (להשתמש על 2 1/2 כפות ריבה ועל 3/4 כוס ציפוי בין שכבות; פירור מעיל עם כ 3/4 כוס זיגוג) וצינה עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
ריבה
9
שמור 2 כוסות ציפוי לצנרת.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
10
מניחים שכבת 12 אינץ ' על בסיס עוגה (רצוי על פטיפון עוגה) וכפור. ואז פרוסט נותר שכבות. צ ' יל חלבית שכבות (לא מחסנית) לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בסיס
11
גזור 3 קשיות במחצית והוסף חתיכת קש 1 במרכז שכבת 12 אינץ ' כל הדרך לתחתית. הכנס הנותרים 5 חתיכות קש במעגל על 1 1/2 אינץ ' ממרכז קש לקצץ רמת קשיות עם העליון של שכבת. (קשיות תמיכה שכבות.) בזהירות לשים 9 אינץ שכבת (עדיין על קרטון) במרכז השכבה התחתונה.
ציוד שתשתמש בו
שתיית קשיות
12
חותכים הנותרים 2 קשיות במחצית ולהכניס לתוך השכבה האמצעית באופן דומה, עם חתיכת קש 1 במרכז ונותר 3 חתיכות קש במעגל סביבו. בזהירות לשים 6 אינץ שכבת (עדיין על קרטון) על גבי, במרכז השכבה האמצעית.
ציוד שתשתמש בו
שתיית קשיות
13
מלא את כל הפערים בין שכבות וכל פגמים עם ציפוי ולהעביר את שארית שקית בצק מצויד 3/16 אינץ קצה. צינור גבול דקורטיבי סביב הקצה התחתון של כל שכבה. שמור נשאר ציפוי למגע קופצים-רק במקרה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפה
14
העוגה צריכה לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה (זה עשוי לעמוד בטמפרטורת החדר מגניב על 6 שעות).
15
מקשטים עוגה עם ורדים ומגישים פרוסות עם אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
1
* שכבות העוגה עשויות להיות אפויות וקפואות, עטופות היטב בנייר כסף ואטומות בשקיות פלסטיק, עד חודש קדימה. להפשיר שכבות עטופות יום לפני הרכבת העוגה.·אם אתה לא יכול להתאים את העוגה כולה התאספו על בסיס שלה למקרר שלך, מקום טוב לעצור הוא לאחר הרכבת פירור ציפוי 3 שכבות אבל לפני לערום אותם יחד. עבור לנקודה זו 1 יום קדימה ולשמור על שכבות צונן. מכסים כל אחד בצורה רופפת בניילון נצמד ברגע שהציפוי מוגדר. (אין דברים מסריחים במקרר, בבקשה! לאחר ציפוי שכבות, לצנן אותם בן לילה.* חלק מהתנורים שלנו הם תנורי קיר, אשר נוטים להיות קטנים (שלנו הם כ 19 אינץ 'רחב, 15 אינץ' גבוה, ו 17 1/2 אינץ ' עמוק). מצאנו כי העוגות מבושלות באופן שווה יותר כאשר בישלנו את העוגה 12 אינץ לבד על המדף האמצעי, אז 6 אינץ 'ו 9 אינץ' יחד על המדף האמצעי. אם אתה עושה את זה, למלא את כל המחבתות באותו הזמן אבל להשאיר את 2 עוגות קטנות בטמפרטורת החדר תוך אפיית 12 אינץ'.