עוגת חתונה קרם Amaretto
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגת גלידה Amaretto שוקולד, עוגיות שקדים Amaretto עם Amaretto קצפת, ו עוגת גבינת שמנת אמרטו.
הוראות
הכן 3 1/2 מתכונים של חמאת עוגת אמרטו, מה שהופך 1 מתכון בכל פעם.
יוצקים הבלילה 7 כוסות לתוך כל 2 משומן ו floured 12 אינץ ' מרובע cakepans.
יוצקים 3 1/2 הבלילה כוסות לתוך כל 2 משומן ו floured 9 אינץ ' עגולים cakepans, ויוצקים נשאר הבלילה שווה לתוך 2 משומן ו floured 6 אינץ cakepans עגול.
אופים שכבות מרובע 12 אינץ 'ב 350 במשך 30 דקות, 9 אינץ' שכבות במשך 25 דקות, ו 6 אינץ ' שכבות במשך 20 דקות או עד עץ לבחור מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות.
הסר מן המחבתות, מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
לעטוף כל שכבת עוגה בנפרד לעטוף פלסטיק, להקפיא 4 שעות או עד 1 חודש. כאשר מוכן להרכיב, לחתוך העליון כיפה את כל שכבה קפואה עם סכין משונן, במידת הצורך.
הכן 2 1/2 מתכונים ציפוי קרם חמאה, מה שהופך 1 מתכון בכל פעם. מחלקים זיגוג לשניים; חצי צבע של ציפוי עם דבק צבע מאכל לבנדר לצל הרצוי. שמור מכוסה כדי למנוע ייבוש. תניח בצד. השתמש בזה כדי כפור שכבות עוגה חיצוניות. השתמש בזיגוג לא מצופה כדי למלא בין שכבות עוגה ועיצובי צינור וגבולות בצדדים של עוגה.
חותכים 1 (12 אינץ') מרובע, 1 (9 אינץ') עגול, ו 1 (6 אינץ') לוח עוגה עגולה מקרטון חסון; לכסות כל אחד עם רדיד אלומיניום.
מורחים כמות קטנה של ציפוי לא מצופה בצד 1 של לוח עוגה 12 אינץ'.
מקום 1 (12 אינץ') שכבת עוגה על הלוח.
מברשת על זיגוג משמש 1/2 כוס על כל שכבת עוגה 12 אינץ'.
מורחים כמות נדיבה של ציפוי לא מצופה על גבי שכבת העוגה יושב על הקרטון, משאיר גבול 1 אינץ'. למעלה עם שכבת 12 אינץ ' הנותרים.
חותכים 4 פינים עץ לגובה של 12 אינץ שכבת; הכנס אנכית לתוך שכבת עוגה, מרווחים באופן שווה ורמה עם החלק העליון של שכבת, על 3 אינץ ' מן הצדדים.
מורחים העליון ואת הצדדים של שכבת מרובע 12 אינץ ' עם שכבה דקה של ציפוי לבנדר לאטום פירורים, עובד מלמעלה למטה החלקה עם מרית מתכת רטובה; לתת ציפוי יבש לפני המשך.
מורחים עוד שכבה נדיבה של ציפוי לבנדר על גבי וצדדים של שכבת ריבוע 12 אינץ', החלקה עם מרית מתכת רטובה.
הכנס מצמד לתוך שקית גדולה לקשט. התאמה מצמד עם קצה מתכת # 2; למלא את התיק עם ציפוי לא מצופה. צינור עיצוב גלילה סביב הצדדים של שכבת 12 אינץ'.
רול פונדנט או דבק מסטיק לעובי 1/8 אינץ'.
חותכים עלים מיניאטוריים עם חותך, לצרף לצדדים של עוגה עם נקודה קטנה של ציפוי לא צבוע.
חותכים פרחים עם חותך, לצרף לצדדים של עוגה עם מפליט.
מניחים וילון כסף קטן במרכז כל פריחה עם זיגוג לא מצופה.
בואו יבש, קל להחיל אבק ברק עיצובים על עוגה באמצעות מברשת של אמן קטן.
חזור על הליך זה עם 2 (9 אינץ') שכבות עוגה, באמצעות זיגוג כוס 1/3 עבור כל כוס 2 כוסות זיגוג uncolored בין שכבות.
חותכים הנותרים 4 פינים לגובה של 9 אינץ ' שכבת, ולהכניס אנכית לשכבה.
מורחים שכבה דקה של ציפוי לבנדר כדי לאטום פירורים; מורחים עם שכבה נוספת של ציפוי לבנדר, לקשט לפי ההוראות.
חזור על הנוהל עם 2 (6 אינץ') שכבות, באמצעות זיגוג הנותרים 1 כוס זיגוג uncolored בין שכבות, פינים השמטה.
מורחים שכבה דקה של ציפוי לבנדר כדי לאטום פירורים; מורחים עם שכבה נוספת של ציפוי לבנדר, לקשט לפי ההוראות.
מיקום 9 אינץ 'tier במרכז של 12 אינץ' tier; מיקום 6 אינץ 'tier במרכז 9 אינץ' tier.
מניחים עוגה על דוכן העוגה הרצוי.
התאמה מצמד עם קצה מתכת #16; למלא את התיק עם ציפוי מצופה. צינור גבול פגז על הקצוות העליונים והתחתונים של כל שכבה. למעלה עם ורדים, אם תרצה.