קושימומחה
מוכן ב48 שעות
מנות120
ציון בריאות0
מגזין

עוגת חתונה קרם Amaretto

עוגת חתונה קרם Amaretto
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגת גלידה Amaretto שוקולד, עוגיות שקדים Amaretto עם Amaretto קצפת, ו עוגת גבינת שמנת אמרטו.

הוראות

1
הכן 3 1/2 מתכונים של חמאת עוגת אמרטו, מה שהופך 1 מתכון בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
ליקר Amarettoליקר Amaretto
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2
יוצקים הבלילה 7 כוסות לתוך כל 2 משומן ו floured 12 אינץ ' מרובע cakepans.
3
יוצקים 3 1/2 הבלילה כוסות לתוך כל 2 משומן ו floured 9 אינץ ' עגולים cakepans, ויוצקים נשאר הבלילה שווה לתוך 2 משומן ו floured 6 אינץ cakepans עגול.
4
אופים שכבות מרובע 12 אינץ 'ב 350 במשך 30 דקות, 9 אינץ' שכבות במשך 25 דקות, ו 6 אינץ ' שכבות במשך 20 דקות או עד עץ לבחור מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
הסר מן המחבתות, מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
6
לעטוף כל שכבת עוגה בנפרד לעטוף פלסטיק, להקפיא 4 שעות או עד 1 חודש. כאשר מוכן להרכיב, לחתוך העליון כיפה את כל שכבה קפואה עם סכין משונן, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
7
הכן 2 1/2 מתכונים ציפוי קרם חמאה, מה שהופך 1 מתכון בכל פעם. מחלקים זיגוג לשניים; חצי צבע של ציפוי עם דבק צבע מאכל לבנדר לצל הרצוי. שמור מכוסה כדי למנוע ייבוש. תניח בצד. השתמש בזה כדי כפור שכבות עוגה חיצוניות. השתמש בזיגוג לא מצופה כדי למלא בין שכבות עוגה ועיצובי צינור וגבולות בצדדים של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
8
חותכים 1 (12 אינץ') מרובע, 1 (9 אינץ') עגול, ו 1 (6 אינץ') לוח עוגה עגולה מקרטון חסון; לכסות כל אחד עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
מורחים כמות קטנה של ציפוי לא מצופה בצד 1 של לוח עוגה 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
מקום 1 (12 אינץ') שכבת עוגה על הלוח.
11
מברשת על זיגוג משמש 1/2 כוס על כל שכבת עוגה 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
12
מורחים כמות נדיבה של ציפוי לא מצופה על גבי שכבת העוגה יושב על הקרטון, משאיר גבול 1 אינץ'. למעלה עם שכבת 12 אינץ ' הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
13
חותכים 4 פינים עץ לגובה של 12 אינץ שכבת; הכנס אנכית לתוך שכבת עוגה, מרווחים באופן שווה ורמה עם החלק העליון של שכבת, על 3 אינץ ' מן הצדדים.
14
מורחים העליון ואת הצדדים של שכבת מרובע 12 אינץ ' עם שכבה דקה של ציפוי לבנדר לאטום פירורים, עובד מלמעלה למטה החלקה עם מרית מתכת רטובה; לתת ציפוי יבש לפני המשך.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
15
מורחים עוד שכבה נדיבה של ציפוי לבנדר על גבי וצדדים של שכבת ריבוע 12 אינץ', החלקה עם מרית מתכת רטובה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
16
הכנס מצמד לתוך שקית גדולה לקשט. התאמה מצמד עם קצה מתכת # 2; למלא את התיק עם ציפוי לא מצופה. צינור עיצוב גלילה סביב הצדדים של שכבת 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
17
רול פונדנט או דבק מסטיק לעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
18
חותכים עלים מיניאטוריים עם חותך, לצרף לצדדים של עוגה עם נקודה קטנה של ציפוי לא צבוע.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
19
חותכים פרחים עם חותך, לצרף לצדדים של עוגה עם מפליט.
20
מניחים וילון כסף קטן במרכז כל פריחה עם זיגוג לא מצופה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
21
בואו יבש, קל להחיל אבק ברק עיצובים על עוגה באמצעות מברשת של אמן קטן.
22
חזור על הליך זה עם 2 (9 אינץ') שכבות עוגה, באמצעות זיגוג כוס 1/3 עבור כל כוס 2 כוסות זיגוג uncolored בין שכבות.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
23
חותכים הנותרים 4 פינים לגובה של 9 אינץ ' שכבת, ולהכניס אנכית לשכבה.
24
מורחים שכבה דקה של ציפוי לבנדר כדי לאטום פירורים; מורחים עם שכבה נוספת של ציפוי לבנדר, לקשט לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
25
חזור על הנוהל עם 2 (6 אינץ') שכבות, באמצעות זיגוג הנותרים 1 כוס זיגוג uncolored בין שכבות, פינים השמטה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
26
מורחים שכבה דקה של ציפוי לבנדר כדי לאטום פירורים; מורחים עם שכבה נוספת של ציפוי לבנדר, לקשט לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
27
מיקום 9 אינץ 'tier במרכז של 12 אינץ' tier; מיקום 6 אינץ 'tier במרכז 9 אינץ' tier.
28
מניחים עוגה על דוכן העוגה הרצוי.
29
התאמה מצמד עם קצה מתכת #16; למלא את התיק עם ציפוי מצופה. צינור גבול פגז על הקצוות העליונים והתחתונים של כל שכבה. למעלה עם ורדים, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה