עוגת טאקו
מתכון עוגת טאקו יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 35 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 612 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, טורטיות תירס, תירס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו עוגת טאקו קלה וצוות קאבוט Fit, עוטפת טאקו ירוקה אולטימטיבית עם בשר טאקו עדשים-אגוז (טבעוני + ללא גלוטן), ו סלט הטאקו של ג'סיקה עם רוטב טאקו מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הטורטיות ומבשלים, מרפרף כמה פעמים, עד הזהב, על 3 דקות.
הסר עם מלקחיים ולהעביר צלחת נייר מצופה מגבת כדי לנקז.
מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים, ערבוב, עד רך, על 3 דקות.
מוסיפים את השום ואת קאיין ומבשלים 30 שניות.
מוסיפים את החזיר ו 1/4 כפית מלח ומבשלים, לשבור את הבשר, עד השחמה, על 4 דקות. מערבבים את העגבניות, צ ' ילי ותירס. להביא מבשלים ומבשלים עד מעובה מעט, על 3 דקות. מתבלים במלח.
הסר מהחום ומערבבים בכוסברה. סדר חצי טורטיות בחלק התחתון של צלחת פאי 9 עד 10 אינץ'. למעלה עם חצי מתערובת הבשר, ואז חצי מהגבינה. חזור עם טורטיות שנותרו, בשר וגבינה. מכסים באופן רופף בנייר כסף ואופים עד שהגבינה נמסה, כ -10 דקות.