עוגת טמלה
פשטידת טמל היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 939 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, קינמון טחון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו פשטידת עוף מבושלת איטית., עוגת טמלה, ו עוגת טמלה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את המילוי: לצלות את poblanos ישירות מעל הלהבה של מבער גז או מתחת לטוחן, מסתובב עם מלקחיים, עד חרוך בכל רחבי, על 10 דקות.
להעביר לקערה, לכסות עם צלחת ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 10 דקות. לגרד את העור החרוך עם סכין חיתוך, ואז קוצצים, להשליך את הגבעולים והזרעים; להפריש.
חום 2 כפות שמן צמחי בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את חזיר הקרקע, צ ' וריסו ו 3/4 כפית מלח כשר ומבשלים, ערבוב לשבור את הבשר עם כף עץ, עד השחמה, כ 8 דקות; להעביר לקערה.
מחממים את הנותרים 1 כף שמן צמחי בסיר מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל, שום ו 1/2 כפית מלח כשר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את אבקת הצ 'ילי, אבקת צ' יפוטלה, קינמון וציפורן ומבשלים, ערבוב, עד התבלינים קלויים, 1 דקה. החזירו את הבשר לסיר והוסיפו את העגבניות, התירס, רוטב ווסטרשייר והפובלנוס הקלוי. מביאים לרתיחה, ואז מפחיתים את החום עד בינוני נמוך ומבשלים 10 דקות; מתבלים במלח כשר ומערבבים בכוסברה.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת אפייה 3 ליטר.
לטאטא את קמח התירס, קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה 1/2 כפית מלח כשר בקערה.
לטאטא חמאה מומסת, חלב חמאה וביצים בקערה אחרת. מערבבים את החומרים יבשים לתוך החומרים הרטובים עד משולב; מערבבים את הגבינה.
לגבש את תערובת לחם התירס על המילוי להחליק לתוך שכבה אפילו עם החלק האחורי של כף.
אופים עד המילוי מבעבע והציפוי הוא חום זהוב, כ -30 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.