עוגת טמלה
עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת טמלה, עוגת טמלה, ו עוגת טמלה.
הוראות בראון את הבשר, בצל, פלפל:
מחממים שמן זית במחבת גדולה בגובה בינוני.
מוסיפים את הבשר הטחון, הבצל והפלפל.
מוסיפים מלח, אבקת צ ' ילה וכמון. לבשל, ערבוב לעתים רחוקות, עד בשר טחון יש השחמה מכל הצדדים.
ניקוז עודף שומן במידת הצורך (אם אתה משתמש בשר רזה, לא צריך להיות עודף).
מערבבים עגבניות צלויות באש, צ ' ילי אנהיים, תירס, זיתים, צימוקים, גבינה ומים. להתאים תיבול.
הוסף עוד אבקת צ ' ילה כמון אם תרצה.
יוצקים מילוי לתוך צלחת תבשיל: לשפשף קצת שמן זית על הקרביים של צלחת תבשיל 9x13 אינץ ' (או להשתמש תרסיס בישול nonstick). מילוי כפית לתוך צלחת התבשיל.
הפוך הבלילה לחם תירס, לשפוך מעל מילוי: בקערה גדולה, להכין את הבלילה לחם תירס על פי ההוראות על החבילה.
יוצקים את הבלילה לחם תירס מעל החלק העליון של המילוי בתבשיל.
אופים ב 191° במשך 40 דקות, עד העליון הוא השחמה.
מרכיבים מנות :
1 גבינת פרמזן מגוררת יוקון 680 פלפל האבנרו בשר טחון רזה 1 בצל, קצוץ 1 פלפל ירוק, זרעים וגבעול הוסר, קצוץ 1 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) 1/2 כוס יין מרסלה מתוק 2 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) אבקת צ'ילה (פחות או יותר לפי הטעם) 2 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) כמון (פחות או יותר לפי הטעם) 411 פלפל האבנרו עגבניות צלויות באש 113 פלפל האבנרו צ'ילי אנהיים ירוק, מרוקן, קצוץ 454 פלפל האבנרו תירס הקרנל כולו, סחוט 113 פלפל האבנרו זיתים בשלים פרוסים 79 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר 1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ') 113 פלפל האבנרו גבינת צ'דר חדה מגוררת כוס (אודות 79 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי 454 פלפל האבנרו תערובת לחם תירס מוכנה (כגון Jiffy או הטחנה האדומה של בוב) 1 עבור כל אחד. כל מה שצריך על פי הוראות תערובת לחם תירס לעשות את הבלילה לחם תירס (מים, ביצה, שמן, חלב) יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה # 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.