קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

עוגת טמלה

עוגת טמלה
עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת טמלה, עוגת טמלה, ו עוגת טמלה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 ° F.
2
בראון את הבשר, בצל, פלפל: 
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים שמן זית במחבת גדולה בגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הבשר הטחון, הבצל והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים מלח, אבקת צ ' ילה וכמון. לבשל, ערבוב לעתים רחוקות, עד בשר טחון יש השחמה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר מהחום.
7
ניקוז עודף שומן במידת הצורך (אם אתה משתמש בשר רזה, לא צריך להיות עודף).
מרכיבים שתצטרך
8
הפוך את המילוי: 
9
מערבבים עגבניות צלויות באש, צ ' ילי אנהיים, תירס, זיתים, צימוקים, גבינה ומים. להתאים תיבול.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אנהייםפלפל אנהיים
10
הוסף עוד אבקת צ ' ילה כמון אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
11
יוצקים מילוי לתוך צלחת תבשיל: לשפשף קצת שמן זית על הקרביים של צלחת תבשיל 9x13 אינץ ' (או להשתמש תרסיס בישול nonstick). מילוי כפית לתוך צלחת התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
12
הפוך הבלילה לחם תירס, לשפוך מעל מילוי: בקערה גדולה, להכין את הבלילה לחם תירס על פי ההוראות על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
13
יוצקים את הבלילה לחם תירס מעל החלק העליון של המילוי בתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
1
אופים ב 191° במשך 40 דקות, עד העליון הוא השחמה.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.