קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת יוגורט

עוגת יוגורט
עוגת יוגורט עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו סוכר, גרידת לימון, סוכר על-טבעי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: Meyer Lemon - יוגורט יווני עוגה יבשה עם ציפוי שוקולד-יווני יוגורט, עוגת יוגורט, ו עוגת יוגורט.

הוראות

1
מקציפים את חלמוני הביצה עם הסוכר לשמנת עבה וחיוורת. לנצח את הקמח, ואז יוגורט, גרידת לימון, ומיץ לימון עד שהוא מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2
מקציפים את החלבונים עד נוקשים ומקפלים אותם לתערובת היוגורט.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
יוצקים את זה לתוך פח עגול, nonstick אפייה (כ 9 אינץ ' בקוטר), משומן עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
4
אופים בתנור שחומם מראש ל 177° במשך 50 עד 60 דקות, עד העליון הוא חום. זה יהיה מתנפח כמו סופלה ולאחר מכן להתפוגג.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
הפוך על צלחת הגשה, ומגישים חם או קר.
6
אם אתה עושה את הסירופ, להרתיח את המים עם סוכר, מיץ לימון, וגרידת תפוזים מגוררת במשך 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
7
תן לזה להתקרר, ואז לצנן במקרר.
8
טעם
9
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
10
פורסם על ידי קנופף.קלאודיה רודן נולדה וגדלה בקהיר. היא השלימה את לימודיה הרשמיים בפריז ולאחר מכן עברה ללונדון ללמוד אמנות. היא נוסעת בהרחבה כסופרת מזון. ספריה הקודמים כוללים את הספר עטור הפרסים "James Beard", "Jewish Food", וכן "Coffee: A Connoisseur 'S Companion", "The Good Food of Italy—Region by Region", "Everything Tastes Better Outdoors", ו - "Mediterranean Cookery", שפורסם בשיתוף עם סדרת הטלוויזיה של ה-BBC בים התיכון. ב-1989 היא זכתה בשני פרסי המזון היוקרתיים ביותר באיטליה, Premio Orio Vergani ו-Premio Maria Luigia, Duchessa di Parma, עבור סדרת מגזין Sunday Times בלונדון, The Taste of Italy. היא זכתה בשישה פרסי גלנפידיך, בהם כתב האוכל של השנה לשנת 1992 עבור מאמרים ב-Daily Telegraph וב-The Observer magazine, וב-Glenfiddich Trophy הוענק " לכבוד תרומה ייחודית לאוכל שאנו אוכלים בבריטניה כיום. בשנת 1999 זכתה בפרס ורסאי בצרפת, והנסיך קלאוס מהולנד העניק לה את פרס הנסיך קלאוס כהוקרה על יוזמות והישגים יוצאי דופן בתחום התרבות."היא גרה בלונדון.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק