עוגת יוגורט תות
עוגת יוגורט תות עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלבוני ביצה, שמן צמחי, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 2 דקות. מתכונים דומים: עוגת יוגורט תות, עוגת יוגורט תות טרי, ו עוגת יוגורט תות טרי.
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות). שמן בנדיבות וקמח קל שני 8 אינץ 'או 9 אינץ' מחבתות עגולות, או לרסס עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה גדולה, לנצח מרכיבים עוגה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות.
אופים לפי הוראות על תיבת 8-או 9-סיבובים אינץ'. מגניב 10 דקות. הפעל סכין סביב הצדדים של מחבתות כדי לשחרר עוגות; להסיר מחבתות מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
מורחים 1/3 כוס ציפוי מעל 1 שכבת עוגה כדי בתוך 1/4 אינץ ' של קצה.
חותכים כ -10 תותים לפרוסות 1/4 אינץ'; לסדר על שכבת חלבית. למעלה עם שכבה שנייה. כפור בצד העליון של עוגה עם הנותרים ציפוי.
חותכים את התותים הנותרים לשניים; לסדר על גבי עוגה. חנות מכוסה באופן רופף במקרר.