מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 591 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת יונק הדבש, עוגת יונק הדבש, ו עוגת יונק הדבש (מתכונים דומים).
הוראות
1
הגדר מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 350°f. גריז וקמח שלוש מחבתות עוגה ולהניח בצד. בקערה גדולה לטאטא יחד קמח, סוכרים, קינמון, סודה לשתייה ומלח כדי לשלב ביסודיות ולהסיר כל גושים; להפריש.
בקערה בינונית, לטאטא יחד חמאה, שמן צמחי, ביצים ותמצית וניל. מערבבים תערובת חלב חמאה לתוך תערובת יבשה עד לחות ביסודיות. מערבבים בבננות, אננס ופקאנים קצוצים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
חתיכות פקאן
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
(קרטון בלוק)
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מחלקים הבלילה שווה בין 3 מחבתות עוגה ואופים עד פני השטח של העוגות יבשות ובוחן עוגה מוכנס למרכז יוצא נקי, על 30-40 דקות. עוגות מגניב במחבת במשך 15 דקות ואז בזהירות לשחרר מן המחבת על מדפי קירור להתקרר לחלוטין. אין להרכיב עוגה עד שהיא התקררה לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
מוסיפים גבינת שמנת וחמאה לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט ומערבבים עד לשלב ביסודיות.
מוסיפים סוכר ומערבבים לשלב, מגרדים את הצדדים לפי הצורך ולאחר מכן מערבבים בתמצית וניל. עוגת פרוסט הוספת שכבה דקה של ציפוי בין השכבות כדי להשאיר מספיק כדי לכסות את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה לחלוטין. מקשטים למעלה עם פקאנים שלמים או פקאנים קצוצים. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, להכניס למקרר לפחות שעה כדי לחזק את הציפוי לפני הניסיון להעביר. חנות מכוסה במקרר עד ההגשה.