עוגת יער קפוא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת יער קפוא. מנה אחת מכילה 636 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לכם משמש, קמח, תבלין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 39%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגת יער שחור ללא ביצים, איך להכין עוגת יער שחור, המנהרות הקפואות של עוגת פאדג', ו עוגת היער השחור.
הוראות
כדי להפוך את העוגה, להשרות את משמשים בברנדי בזמן שאתה מקבל הכל מוכן.
תנור חום ל 160C / מאוורר 140c / גז
חמאה ואז קו הצדדים והבסיס של בדיל עוגה עגולה 20 ס " מ עמוק עם נייר greaseproof.
מערבבים יחד את התאנים, צימוקים, דובדבנים, אגוזים וגרידת לימון.
מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה, תבלינים מעורבים ושקדים טחונים. מקציפים את החמאה והסוכר בקערה גדולה עד שמנת, על 2 דקות.
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקפלים בעדינות את תערובת הקמח לתוך תערובת העוגה בשני הולך, ואז לקפל את הפירות והאגוזים, ואחריו משמשים וברנדי.
כפית את התערובת לתוך הפח, ואז להחליק את החלק העליון, מה שהופך את טבילה קלה באמצע.
אופים במשך 30 דקות, ואז להוריד את הטמפרטורה ל 150C / מאוורר 130c / גז 2 ואופים עוד 1 hr 45 דקות, הנחת גיליון רדיד רופף מעל עבור 15 דקות הסופי אם זה מתחיל חום מהר מדי. העוגה נעשית כאשר שיפוד מוכנס במרכז יוצא נקי. השאירו את העוגה בפח להתקרר, ולאחר מכן להסיר את הנייר בטנה לעטוף היטב בסרט נצמד לסכל עד מוכן לקשט (ראה להלן או להפוך את הדף לרעיון אחר).
כדי ליצור את עוגת היער הקפואה: צבע את מרציפן ירוק חיוור עם קצת צביעת מזון.
חותכים 250 גרם, ולאחר מכן להפוך את זה גוון כהה יותר עם יותר צביעת מזון לעצים. כדי להפוך את העצים, לרדד את מרציפן ירוק כהה על משטח מאובק קלות עם סוכר זיגוג. הפוך הצביע משולש קרטון עץ תבניות בגדלים שונים 3 (בערך 7.5 x 4cm/6.5 x 3.5 ס " מ/5.5 x 3cm). באמצעות אלה כמדריכים, לחתוך את צורות העץ (ראה קצה, מעל ימין).
מברשת צד אחד בקלילות עם דבש, ואז לפזר על כסף וגרגרים צבעוניים, לחיצה עליהם למטה בקלילות כדי מקל.
להניח את העצים על אפיית קלף כדי להתקשות. עדיף לעשות את זה יום או יומיים קדימה.
כאשר מוכן לקשט, לשבת על העוגה על לוח או צלחת. על משטח מאובק קלות עם סוכר הדובדבן, לגלגל את מרציפן ירוק חיוור לתוך מעגל רחב מספיק כדי לכסות את העוגה לחלוטין.
צחצח את העוגה עם דבש. באמצעות מערוך, להרים ולהוריד את מרציפן על העוגה. להחליק את פני השטח של מרציפן עם כפות הידיים שלך, ואז לקצץ כל עודף מלמטה עם סכין חדה.
חותכים את שני שלישים של הדובדבן מוכן לגלגל, ואז לגלגל רצועה על 8 ס " מ רחב מספיק זמן ללכת מעל ולמטה הצדדים של העוגה.
חותכים קו גלי למטה משני הצדדים כדי לדמות נתיב.
מברשת מרציפן עם דבש שבו אתה רוצה את הנתיב ללכת, ואז להניח את הנתיב על גבי. לקצץ כדי ליישר את הקצוות.
קח שני שלישים של הדובדבן הנותר, ולאחר מכן להתגלגל 2 ארוך, חבלים צרים באותו אורך כמו השביל ועל 5 מ " מ רחב. לצנן את קצוות השביל עם מים ולהניח את החבלים בעמדה.
חותכים ומגלגלים חתיכות קטנות משאר הזיגוג (וכל קישוטים), ואז לעצב לתוך שלג קטן נסחף לעצים לעמוד. כאשר העצים מוצקים, לעשות הזחה בחלק העליון של כל עלה שלג עם החלק האחורי של סכין ולשים כל עץ למקומו. תושיבו את העצים על העוגה, מתחבקים עם קצת דבש מתחת. במידת הצורך, חותכים חלק מהחבל לאורך קצה השביל כדי ליצור משטח שטוח יותר לעצים. לבסוף, לפזר נצנצים אכילים על העוגה marzipanned.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "