קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

עוגת ירח אלביס

עוגת ירח אלביס
מתכון זה משמש 6. אם $ 2.5 למנה נופל בתקציב שלך, פאי ירח אלביס יכול להיות נהדר ללא גלוטן וללא חלב מתכון לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 24 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל של 915 קלוריות. אם יש לכם ג' לטין, בננות, סוכר קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגות ירח תוצרת בית-עוגות ירח קרם תפוזים, כלב אלביס, ו אלביס השמן (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
למקרונים: חממו את התנור ל -300 מעלות צלזיוס.מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מניחים את הבוטנים וסוכר הקונדיטורים במעבד מזון ומעבדים עד שהוא מגיע לעקביות קמח, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
שום מולבןשום מולבן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מניחים את החלבונים והסוכר המגורר במיקסר מעמד ומקציפים עד שנוצרות פסגות יציבות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
5
בעזרת מרית גומי מקפלים לאט את תערובת הבוטנים / הסוכר, שליש בכל פעם, עד להטמעה מלאה, נזהרים לא לתת לתערובת "לרדת."צינור את הבלילה באמצעות שקית צנרת או שקית מאפה על ניירות אפייה מוכנים (שישה סיבובים 3 אינץ' על כל מגש) על 1 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
שום מולבןשום מולבן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
אופים עד להזהבה ותפחה יפה, 15 עד 17 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
תן לנוח 20 דקות, ולאחר מכן להסיר את המקרונים מן הסדינים אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
לקומפוט: מעבירים את הבייקון במחבת מטגנת על אש נמוכה עד שהוא פריך ומשחים.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את הבננות הקצוצות ומבשלים תוך כדי ריסוק. לאחר מכן מוסיפים את הסוכר החום, הרום ומיץ הליים, וממשיכים לבשל את תערובת הפירה עד שלא נשאר נוזל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
דבש הדריםדבש הדרים
1
מניחים את הג ' לטין לתוך קערה של מערבל לעמוד יחד עם 1/2 כוס מים. יש את להקציף קובץ מצורף עומד על ידי.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בסיר קטן שלבו את יתרת 1/2 כוס המים, הסוכר המגורר, סירופ התירס והמלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מניחים על אש בינונית-גבוהה, מכסים ומניחים לבשל 3 עד 4 דקות. לחשוף, קליפ מדחום ממתקים על הצד של המחבת וממשיכים לבשל עד התערובת מגיעה 240 מעלות פרנהייט, 7 עד 8 דקות. לאחר התערובת מגיע לטמפרטורה זו, מיד להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
סובבו את המיקסר במהירות נמוכה ותוך כדי ריצה שפכו לאט את סירופ הסוכר בצד הקערה לתערובת הג ' לטין. לאחר שהוספת את כל הסירופ, הגדל את המהירות לגבוהה. ממשיכים להקציף עד שהתערובת הופכת סמיכה מאוד והיא פושרת, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את הווניל ברגע האחרון של ההקצפה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1
מניחים מקרון אחד אפוי בצד כלפי מטה.
2
מוסיפים כף של הקומפוט, כ -3 כפות. מכסים את הקומפוט עם 1 כף מרשמלו שוט. בעזרת לפיד ידני צולים את המרשמלו עד להשחמה. למעלה עם מקרון נוסף, אפוי בצד למעלה. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
CompoteCompote
3
מגישים.