עוגת ירח אלביס
מתכון זה משמש 6. אם $ 2.5 למנה נופל בתקציב שלך, פאי ירח אלביס יכול להיות נהדר ללא גלוטן וללא חלב מתכון לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 24 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל של 915 קלוריות. אם יש לכם ג' לטין, בננות, סוכר קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגות ירח תוצרת בית-עוגות ירח קרם תפוזים, כלב אלביס, ו אלביס השמן (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
למקרונים: חממו את התנור ל -300 מעלות צלזיוס.מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
מניחים את הבוטנים וסוכר הקונדיטורים במעבד מזון ומעבדים עד שהוא מגיע לעקביות קמח, כ -5 דקות.
מניחים את החלבונים והסוכר המגורר במיקסר מעמד ומקציפים עד שנוצרות פסגות יציבות.
בעזרת מרית גומי מקפלים לאט את תערובת הבוטנים / הסוכר, שליש בכל פעם, עד להטמעה מלאה, נזהרים לא לתת לתערובת "לרדת."צינור את הבלילה באמצעות שקית צנרת או שקית מאפה על ניירות אפייה מוכנים (שישה סיבובים 3 אינץ' על כל מגש) על 1 אינץ ' זה מזה.
אופים עד להזהבה ותפחה יפה, 15 עד 17 דקות.
תן לנוח 20 דקות, ולאחר מכן להסיר את המקרונים מן הסדינים אפייה.
לקומפוט: מעבירים את הבייקון במחבת מטגנת על אש נמוכה עד שהוא פריך ומשחים.
מוסיפים את הבננות הקצוצות ומבשלים תוך כדי ריסוק. לאחר מכן מוסיפים את הסוכר החום, הרום ומיץ הליים, וממשיכים לבשל את תערובת הפירה עד שלא נשאר נוזל.
מניחים את הג ' לטין לתוך קערה של מערבל לעמוד יחד עם 1/2 כוס מים. יש את להקציף קובץ מצורף עומד על ידי.
בסיר קטן שלבו את יתרת 1/2 כוס המים, הסוכר המגורר, סירופ התירס והמלח.
מניחים על אש בינונית-גבוהה, מכסים ומניחים לבשל 3 עד 4 דקות. לחשוף, קליפ מדחום ממתקים על הצד של המחבת וממשיכים לבשל עד התערובת מגיעה 240 מעלות פרנהייט, 7 עד 8 דקות. לאחר התערובת מגיע לטמפרטורה זו, מיד להסיר מהחום.
סובבו את המיקסר במהירות נמוכה ותוך כדי ריצה שפכו לאט את סירופ הסוכר בצד הקערה לתערובת הג ' לטין. לאחר שהוספת את כל הסירופ, הגדל את המהירות לגבוהה. ממשיכים להקציף עד שהתערובת הופכת סמיכה מאוד והיא פושרת, 12 עד 15 דקות.
מוסיפים את הווניל ברגע האחרון של ההקצפה.
מניחים מקרון אחד אפוי בצד כלפי מטה.
מוסיפים כף של הקומפוט, כ -3 כפות. מכסים את הקומפוט עם 1 כף מרשמלו שוט. בעזרת לפיד ידני צולים את המרשמלו עד להשחמה. למעלה עם מקרון נוסף, אפוי בצד למעלה. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.