קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

עוגת כיכר שוקולד מלאה גלידה - אין צורך במיקסר!

עוגת כיכר שוקולד מלאה גלידה - אין צורך במיקסר!
לך לחנות ותביא סודה לשתיה, ציפוי שוקולד, אבקת קקאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד שמנת מלאה, רול עוגת שוקולד מלא קרם, ו עוגת כיפה מלאה שוקולד וקרם אגוזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F. לרסס 9×5 מחבת כיכר מתכת עם תרסיס אפייה הוסיף קמח או קו עם רדיד nonstick.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים את הסוכר המגורען, המיונז, הביצה והוניל יחד בערבוב bowl.In קערה שנייה, לנפות יחד את אבקת הקקאו, מלח, סודה לשתיה וקמח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
נייר אורזנייר אורז
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת המיונז, ואז מערבבים בקפה. עם כף עץ או מגרד סיליקון, לנצח על 30 משיכות או עד מעורבב (יהיו כמה גושים תועים).
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
אופים על מתלה מרכזי במשך 45 דקות או עד כיכר קפיצים בחזרה כאשר נגע וקיסם מוכנס יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
תן מגניב במשך כ 15 דקות, ואז להפעיל (או להרים אם באמצעות רדיד) מחבת ולתת מגניב לחלוטין. לפצל את העוגה לשתי שכבות ולהגדיר את שתי השכבות זה לצד זה על גיליון אפייה מרופד בנייר כסף או לעטוף פלסטיק. מכסים בנייר כסף או פלסטיק לעטוף להקפיא את שכבות העוגה במשך כשעה או עד קר מאוד.כאשר מוכן להרכיב, לקחת את הגלידה מהמקפיא ולתת לו להתרכך במשך כמה דקות או לרכך אותו במיקרוגל. כמה זמן זה לוקח יהיה תלוי איזה סוג של גלידה אתה משתמש וכמה קר זה היה מלכתחילה.קו מחבת כיכר המקורי עם ניילון לעטוף ולהגדיר את השכבה התחתונה של עוגה קפואה לחתוך בצד במחבת.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
שים את הגלידה הריכה על שכבת העוגה ולחץ על הגלידה שטוחה. הערה: אם יש לך זמן, אתה יכול לעצב את הגלידה למלבן מראש על ידי לשים אותו במחבת כיכר מרופדת בכוחות עצמו, לפתוח אותו, ופשוט לפוצץ אותו על גבי השכבה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
7
שים את השכבה העליונה של העוגה על הגלידה, ואז לעטוף אותו פלסטיק להקפיא במשך כמה שעות או עד העוגה היא מוצקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
8
הסר מהמחבת וכפור עם רוב הציפוי. לשים בצד על כוס, כך שאתה יכול להתפשט על מעיל סופי. חזור אל ההקפאה לעוד שעתיים או לילה.לפני ההגשה, להסיר את העוגה קפוא מוצק עוגה מהמקפיא וכפור עם זיגוג שמורות. אתה יכול לחתוך את החתיכות הקפואות ולתת להם לשבת כמה דקות בטמפרטורת החדר לפני ההגשה, או שאתה יכול לשים את העוגה במקרר במשך כ 10 דקות ולאחר מכן לחתוך. עבור חתך נקי מאוד, אני חותך את העוגה בזמן קפוא ולתת פרוסות הפרט לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לזווג גלידה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "