עוגת לוח תפוחים
צריך קינוח צמחוני? פאי פרוסות תפוחים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 648 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות אם יש לכם קורנפלור, חמוציות, מים קרים כקרח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת לוח תפוחים, עוגת לוח תפוחים, ו לוח תפוחים.
הוראות
הכן את הקרום: מערבבים יחד הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה.
חותכים חמאה לתערובת קמח עם בלנדר מאפה או מזלג עד חמאה בגודל אפונה. מערבבים בעדינות 3/4 כוס מים קרים כקרח עד מעורבב.
מוסיפים 3/4 כוס מים קרים כקרח ומערבבים עד לקבלת הבצק. צורה לכדור, באמצעות הידיים. (אם הבצק מרגיש יבש, להוסיף עד 4 כפות. מים קרים, 1 כף. בכל פעם, עד הבצק מגיע יחד. חמאה לא צריך להיות משולב במלואו לתוך הבצק; תוכל לראות חתיכות חמאה קטנות.)
להפוך את הבצק על משטח מקומח, ללוש קלות 10 פעמים או עד הבצק מתחיל להיראות חלק. מחלקים לשניים, וצורה לשני מלבנים 7-x 5-inch. מלבנים לעטוף בניילון נצמד, וצינה 1 שעה.
הכן מילוי: להמיס 2 כפות. חמאה בתנור הולנדי או בסיר גדול על חום בינוני.
להוסיף תפוחים; לבשל, ערבוב מדי פעם, 3 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה, ולהוסיף חמוציות ו -8 המרכיבים הבאים. מבשל, ערבוב מדי פעם, 3 דקות.
הסר מהחום, וצינה 20 דקות.
להרכיב עוגה: מחממים תנור ל 37
קו 15-x 10 אינץ ' ג 'לי רול מחבת עם 2 שכבות של רדיד אלומיניום, המאפשר 2 עד 3 אינץ' להאריך על צדדים קצרים.
רול 1 מלבן בצק לתוך מלבן 20-x 15 אינץ '(בערך 1/4 אינץ') על משטח מקומח קלות.
להעביר למחבת מוכנה, המאפשר בצק לתלות על הקצוות. לחץ בעדינות על הבצק לפינות המחבת. למעלה עם תערובת תפוחים. צ ' יל עד מוכן לשימוש.
מגלגלים את הבצק הנותר למלבן בגודל 20 על 15 אינץ '(בעובי של 1/4 אינץ') על משטח מקומח קלות.
מניחים בצק על תערובת תפוחים. לקצץ בצק עודף מלמעלה והקרום התחתון; קצוות crimp.
חותכים חריצים בחלק העליון לאדים לברוח.
אופים ב 375 במשך 1 שעה עד 1 שעה ו 10 דקות או עד זהב תוסס. מגניב על מתלה תיל 10 דקות. הרם עוגה מהמחבת, באמצעות צדדים לסכל כידיות, ולהעביר מתלה חוט.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
הערה: הבצק יכול להיות מקורר עד 3 ימים או קפוא עד 1 חודש.