קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת ליטרת שוקולד

עוגת ליטרת שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קילו שוקולד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 763 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. אם יש לכם שוקולד מריר, אבקת קקאו מעובד הולנדי, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת ליקר שוקולד צ'יפס עם רוטב ליקר שוקולד-קפה, עוגת שוקולד פאונד עם גלידת תות ורוטב שוקולד מריר, ו שוקולד צ'יפס שמנת חמוצה עוגה קילו (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 10 גביע bundt פאן
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
2
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים ל 350 מעלות F. חמאה וקמח מחבת bundt.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
תנורתנור
3
לנפות את הקמח, קקאו, ומלח לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
לטאטא את הביצים, חלמונים, וניל, ואבקת אספרסו יחד בקערה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
ונילוניל
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
במערבל כבד, להכות את החמאה עם מצורף ההנעה, במהירות בינונית במשך 1 דקה, או עד חלקה. בהדרגה לשפוך את הסוכר, 1/4 כוס בכל פעם, עד החמאה מתחילה להאיר, כ 3 דקות. לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית גומי והכה, על בינוני גבוה, עד אור ורך, על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
בלנדרבלנדר
קערהקערה
6
התאם את מהירות המערבל להגדרה הנמוכה ביותר.
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
7
מוסיפים 1/2 של תערובת הקמח ומערבבים עד נספגים לחלוטין לפני הוספת השאר. לגרד את הצדדים של המיקסר ואז להכות על בינוני גבוה במשך 30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
8
התאם שוב למהירות נמוכה והוסף חצי מתערובת הביצה, לערבב עד מעורבב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
9
מוסיפים את תערובת הביצים הנותרת ומכים עד כמעט מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
10
הסר את הקערה מן המיקסר, ולקפל את השוקולד ביד. תיזהר לא לערבב את הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
11
כפית את הבלילה למחבת מוכנה להחליק את החלק העליון עם מרית.
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מחבתמחבת
12
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 1 שעה ו 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
13
לקרר את העוגה במחבת, על מדף במשך 10 דקות. סובב את העוגה מחוץ למחבת, וקריר בצד ימין למעלה על מתלה. אם לא משרת באותו יום, לעטוף בניילון נצמד ולאחסן בטמפרטורת החדר. זיגוג ממש לפני ההגשה. עוגה יכולה להיות קפואה במשך 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבתמחבת
14
עבור זיגוג: לשים את כל החומרים במיקרוגל בטוח קערה או כוס מדידה זכוכית. להמיס ב 50 אחוז כוח במיקרוגל עד רך, על 1 דקה. מערבבים, ולהמשיך חום עד נמס לחלוטין, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
15
הסר מהמיקרוגל והקציף עד בשילוב מלא, חלק ומבריק. בעוד חם, לשפוך זיגוג על עוגה מקוררת ולא להתפשט.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
מקציףמקציף
16
לשרת לפי הצורך.