הסר את מחבת טארט מהמקרר. השתמש בקצות אצבעותיך כדי ללחוץ על בצק האגוז הצונן באופן שווה על החלק התחתון ועל הצדדים של המחבת. לקצץ את כל בצק עודף.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
אופים את הקרום במשך 10 עד 15 דקות, ולאחר מכן לסובב אותו ואופים עוד 10 עד 15 דקות, או עד שהוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
הסר את הקרום מהתנור ולתת לו להתקרר בזמן שאתה עושה את המילוי. (ייתכנו כמה סדקים בקרום; הם לא ישפיעו על טארט סיים.)
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
לסביאון
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1
מניחים את הקערה על הסיר, באמצעות מקציף גדול, מקציפים את התערובת בזמן שאתה הופך את הקערה (לחימום אפילו). לאחר כ 2 דקות, כאשר הביצים הם קצף יש התעבה, להוסיף שליש מיץ לימון. המשך לטאטא במרץ, כאשר התערובת מתעבה שוב, להוסיף עוד שליש מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
זנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מקציפים עד שהתערובת מתעבה שוב, ואז מוסיפים את מיץ הלימון שנותר. המשך לטאטא במרץ, עדיין מפנה את הקערה, עד התערובת היא מעובה ואור בצבע ואת whisk משאיר שביל בתחתית הקערה. זמן הבישול הכולל צריך להיות 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
כבו את החימום והשאירו את הקערה מעל המים.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
להקציף בחמאה חתיכה בכל פעם. הסביאון אולי ישתחרר מעט, אבל הוא יתעבה ויוצב כשהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
יוצקים את הסביאון החם לתוך קרום טארט ומניחים את המחבת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מחממים את המטגן. בעוד הסביאון עדיין חם, מניחים את הטארט תחת המטאטא. השארת הדלת פתוחה, חום החלק העליון של sabayon, סיבוב טארט במידת הצורך אפילו צבע; זה ייקח רק כמה שניות, אז לא להשאיר את התנור.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
הסר את הטארט מן broiler ולתת לו לשבת לפחות 1 שעה לפני ההגשה.