עוגת לימון
, המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, ביצים, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-48 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת לימון פאונד עם פרוסות לימון מסוכרות, עוגת לימון קילו עם זיגוג לימון חמצמץ, ו עוגת לימון פאונד עם זיגוג דבש לימון (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 325 ° F. בנדיבות לרסס בתחתית רק של מחבת כיכר 9x5 אינץ ' עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה בינונית, לנצח תערובת עוגה, גבינת שמנת, מים, קליפת לימון מגורד וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 1 דקה, גירוד קערה לעתים קרובות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
אופים 50 עד 60 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות.
הסר מחבת למתלה קירור או צלחת הגשה חסינת חום. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה קטנה למיקרוגל, ציפוי מיקרוגל נחשף על גבוה 10 עד 15 שניות או עד ציפוי דק מספיק כדי לטפטף; מערבבים. ציפוי כפית באופן שווה על עוגה, המאפשר ציפוי לטפטף במורד הצדדים.