קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת לימון

עוגת לימון
עוגת לימון היא ... צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 474 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, מלח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת לימון קלה, עוגת לימון עם שמן זית, ו Meyer Lemon Curd Tart (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את החמאה והסוכר יחד בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט עד שהם פשוט משולבים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
2
תוסיף את הוניל. בקערה בינונית, לנפות יחד את הקמח והמלח, ולאחר מכן להוסיף אותם לתערובת חמאה וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים על מהירות נמוכה עד הבצק מתחיל לבוא יחד. לזרוק על משטח מאובק עם קמח וצורה לתוך דיסק שטוח. הקש את הבצק למחבת טארט 10 אינץ 'עגול או 9 אינץ' מרובע false-תחתון, וודא כי הקצה המוגמר הוא שטוח. תירגע עד שתתייצב.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
4
בינתיים, מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
חמאה 1 צד של ריבוע של רדיד אלומיניום כדי להתאים בתוך טארט צונן ולמקם אותו, בצד חמאה למטה, על המאפה. מלא שעועית או אורז.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שעועיתשעועית
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
אופים במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר את רדיד ושעועית, לדקור את הטארט בכל רחבי עם הקוצים של מזלג, ואופים שוב במשך 20 עד 25 דקות יותר, או עד השחמה קלה. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
הסר את ההתלהבות של לימונים עם מקלף ירקות או zester, להיות זהיר כדי למנוע את המעשר הלבן. לסחוט את הלימונים כדי לעשות 1/2 כוס מיץ ולהניח את המיץ בצד.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
לימוןלימון
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
ZesterZester
9
שים את ההתלהבות במעבד מזון מצויד להב פלדה.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
10
מוסיפים את הסוכר ואת התהליך במשך 2 עד 3 דקות, עד הגוון הוא טחון דק מאוד. בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט, שמנת החמאה עם הסוכר וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
11
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, ולאחר מכן מוסיפים את מיץ לימון ומלח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
ביצהביצה
מלחמלח
12
מערבבים עד בשילוב.
13
יוצקים את התערובת לתוך סיר 2 ליטר ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד מעובה, על 10 דקות. קרם הלימון יתעבה בכ -175 מעלות F, או רק מתחת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קרם לימוןקרם לימון
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
14
הסר מהחום.
15
ממלאים את קליפת הטארט עם לימון חם ולאפשר להגדיר בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
קרם לימוןקרם לימון