עוגת לימון
עוגת לימון היא ... צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 474 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, מלח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת לימון קלה, עוגת לימון עם שמן זית, ו Meyer Lemon Curd Tart (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החמאה והסוכר יחד בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט עד שהם פשוט משולבים.
תוסיף את הוניל. בקערה בינונית, לנפות יחד את הקמח והמלח, ולאחר מכן להוסיף אותם לתערובת חמאה וסוכר.
מערבבים על מהירות נמוכה עד הבצק מתחיל לבוא יחד. לזרוק על משטח מאובק עם קמח וצורה לתוך דיסק שטוח. הקש את הבצק למחבת טארט 10 אינץ 'עגול או 9 אינץ' מרובע false-תחתון, וודא כי הקצה המוגמר הוא שטוח. תירגע עד שתתייצב.
בינתיים, מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
חמאה 1 צד של ריבוע של רדיד אלומיניום כדי להתאים בתוך טארט צונן ולמקם אותו, בצד חמאה למטה, על המאפה. מלא שעועית או אורז.
הסר את רדיד ושעועית, לדקור את הטארט בכל רחבי עם הקוצים של מזלג, ואופים שוב במשך 20 עד 25 דקות יותר, או עד השחמה קלה. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
הסר את ההתלהבות של לימונים עם מקלף ירקות או zester, להיות זהיר כדי למנוע את המעשר הלבן. לסחוט את הלימונים כדי לעשות 1/2 כוס מיץ ולהניח את המיץ בצד.
שים את ההתלהבות במעבד מזון מצויד להב פלדה.
מוסיפים את הסוכר ואת התהליך במשך 2 עד 3 דקות, עד הגוון הוא טחון דק מאוד. בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט, שמנת החמאה עם הסוכר וגרידת לימון.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, ולאחר מכן מוסיפים את מיץ לימון ומלח.
יוצקים את התערובת לתוך סיר 2 ליטר ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד מעובה, על 10 דקות. קרם הלימון יתעבה בכ -175 מעלות F, או רק מתחת לרתיחה.
ממלאים את קליפת הטארט עם לימון חם ולאפשר להגדיר בטמפרטורת החדר.