קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת לימון ג'ינג'ר עם פיסטוקים

עוגת לימון ג'ינג'ר עם פיסטוקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת לימון ג'ינג'ר עם פיסטוקים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 577 קלוריות. גשו לסופר וקנו פיסטוקים טבעיים, מלח ים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגה עם לימון, מי ורדים ופיסטוקים, עוגת לימון צהובה עם לימונים מסוכרים ופיסטוקים, ו לימון ג'ינג'ר תיבת קרח עוגה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים ביצים וחלמונים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים מיץ לימון, חמאה וסוכר בקערת מתכת בינונית. הגדר מעל סיר של מים רותחים; מערבבים עד הסוכר מתמוסס. בהדרגה לטאטא תערובת לימון חם לתוך תערובת ביצה. החזרת תערובת לקערה המוגדרת על פני מים; להקציף כל הזמן עד שהתערובת מתעבה ונרשם מדחום מיידי 82°, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים קרד דרך מסננת בסדר להגדיר על קערה; מערבבים קליפת לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים לעטוף פלסטיק ישירות על פני השטח של קורט. מקררים עד קור, לפחות 8 שעות או לילה. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מתלה מיקום במרכז תנור מחממים עד 325°f. חמאה קלה שני 9 אינץ 'בקוטר מחבתות עוגה עם 2 אינץ' -צדדים גבוהים. שורה תחתונה של מחבתות עם כדורי קלף. לנפות את חמשת המרכיבים הראשונים לתוך קערה גדולה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים חמאה, חלב ולימון לקלף ולהכות במהירות בינונית גבוהה עד צורות הבלילה עבה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3
להוסיף 4 חלבונים ביצה; לנצח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
4
להוסיף 4 חלבוני ביצה הנותרים; לנצח עד מעורבב היטב וחלק. מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות (על 4 נדיב 1/2 כוסות לכל); צמרות חלקות עם מרית אופסט.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
5
אופים עוגות עד הזהב ו tester מוכנס למרכזים לצאת נקי, כ 45 דקות. מגניב מחבתות על מתלה 10 דקות. הפוך עוגות על מדפים; להסיר קלף מגניב לחלוטין. (ניתן להכין 1 יום קדימה. לעטוף בנייר כסף ולאחסן בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
חותכים צמרות כיפה משני העוגות, מה שהופך כל עוגה 1 1/4 עד 1 1/3 אינץ ' גבוה. באמצעות סכין משונן ארוך, לחתוך כל עוגה אופקית לשניים.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
7
מניחים 3 שכבות עוגה על סיבובים קרטון נפרד או צלחות (מילואים שכבת העוגה הרביעית לשימוש אחר).
8
מורחים 1/3 כוס משמר על גבי כל 3 שכבות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
העברת 1 גביע curd לקערה גדולה; שמורה מוס. מחלקים את שאריות הקרד בין השכבות (נדיב 3/4 כוס לכל); להפיץ באופן שווה על שמורות עד קצה השכבות. מקררים שכבות בנפרד בעת הכנת מוס (לא מחסנית שכבות עוגה).
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
יוצקים 1/4 כוס מים לסיר קטן; מפזרים ג ' לטין מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בואו לעמוד עד ג ' לטין מתרכך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3
מניחים סיר על אש נמוכה, ערבוב עד מתמוסס ג ' לטין, על 2 דקות (תערובת תהיה פושרת). מערבבים ג ' לטין לתוך שמורות 1 כוס לימון.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה 3 כפות סוכר בקערה גדולה עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים חלבוני ביצה לתוך תערובת curd ב 2 תוספות; להפריש עד מוס מתחיל להגדיר מעט, כ 10 דקות. כפית 1/3 של מוס לימון (scant 1 כוס) על גבי כל שכבה, ולאחר מכן להפיץ בעדינות לקצוות באמצעות מרית אופסט. צ ' יל שכבות עד mousse חברות מעט, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
מרית אופסטמרית אופסט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש. בעדינות למעלה עם השני, ואז השלישי, נזהר לא ללחוץ למטה בחוזקה. מקררים לפחות 2 שעות. (ניתן להכין 1 יום קדימה. כיסוי עם כיפת עוגה ולשמור בקירור.)
6
מקשטים קצה העליון של עוגה עם תלתלים שוקולד לבן.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
7
מפזרים פיסטוקים וג ' ינג ' ר גבישי במרכז העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1
עבור תלתלים שוקולד לבן, להשתמש בלוק עבה של שוקולד לבן באיכות גבוהה. מיקרוגל במרווחים של 5 שניות כדי לרכך מעט.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2
מניחים את גוש השוקולד על מגבת מטבח נקייה על משטח עבודה. באמצעות מקלף ירקות, לקלף את השוקולד בתלתלים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה