עוגת לימון ג'ינג'ר עם פיסטוקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת לימון ג'ינג'ר עם פיסטוקים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 577 קלוריות. גשו לסופר וקנו פיסטוקים טבעיים, מלח ים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגה עם לימון, מי ורדים ופיסטוקים, עוגת לימון צהובה עם לימונים מסוכרים ופיסטוקים, ו לימון ג'ינג'ר תיבת קרח עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים ביצים וחלמונים בקערה גדולה.
מערבבים מיץ לימון, חמאה וסוכר בקערת מתכת בינונית. הגדר מעל סיר של מים רותחים; מערבבים עד הסוכר מתמוסס. בהדרגה לטאטא תערובת לימון חם לתוך תערובת ביצה. החזרת תערובת לקערה המוגדרת על פני מים; להקציף כל הזמן עד שהתערובת מתעבה ונרשם מדחום מיידי 82°, כ 5 דקות.
יוצקים קרד דרך מסננת בסדר להגדיר על קערה; מערבבים קליפת לימון.
מניחים לעטוף פלסטיק ישירות על פני השטח של קורט. מקררים עד קור, לפחות 8 שעות או לילה. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור בקירור.)
מתלה מיקום במרכז תנור מחממים עד 325°f. חמאה קלה שני 9 אינץ 'בקוטר מחבתות עוגה עם 2 אינץ' -צדדים גבוהים. שורה תחתונה של מחבתות עם כדורי קלף. לנפות את חמשת המרכיבים הראשונים לתוך קערה גדולה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk.
מוסיפים חמאה, חלב ולימון לקלף ולהכות במהירות בינונית גבוהה עד צורות הבלילה עבה, על 2 דקות.
להוסיף 4 חלבונים ביצה; לנצח עד חלקה.
להוסיף 4 חלבוני ביצה הנותרים; לנצח עד מעורבב היטב וחלק. מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות (על 4 נדיב 1/2 כוסות לכל); צמרות חלקות עם מרית אופסט.
אופים עוגות עד הזהב ו tester מוכנס למרכזים לצאת נקי, כ 45 דקות. מגניב מחבתות על מתלה 10 דקות. הפוך עוגות על מדפים; להסיר קלף מגניב לחלוטין. (ניתן להכין 1 יום קדימה. לעטוף בנייר כסף ולאחסן בטמפרטורת החדר.)
חותכים צמרות כיפה משני העוגות, מה שהופך כל עוגה 1 1/4 עד 1 1/3 אינץ ' גבוה. באמצעות סכין משונן ארוך, לחתוך כל עוגה אופקית לשניים.
מניחים 3 שכבות עוגה על סיבובים קרטון נפרד או צלחות (מילואים שכבת העוגה הרביעית לשימוש אחר).
מורחים 1/3 כוס משמר על גבי כל 3 שכבות עוגה.
העברת 1 גביע curd לקערה גדולה; שמורה מוס. מחלקים את שאריות הקרד בין השכבות (נדיב 3/4 כוס לכל); להפיץ באופן שווה על שמורות עד קצה השכבות. מקררים שכבות בנפרד בעת הכנת מוס (לא מחסנית שכבות עוגה).
יוצקים 1/4 כוס מים לסיר קטן; מפזרים ג ' לטין מעל.
בואו לעמוד עד ג ' לטין מתרכך, על 15 דקות.
מניחים סיר על אש נמוכה, ערבוב עד מתמוסס ג ' לטין, על 2 דקות (תערובת תהיה פושרת). מערבבים ג ' לטין לתוך שמורות 1 כוס לימון.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה 3 כפות סוכר בקערה גדולה עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים חלבוני ביצה לתוך תערובת curd ב 2 תוספות; להפריש עד מוס מתחיל להגדיר מעט, כ 10 דקות. כפית 1/3 של מוס לימון (scant 1 כוס) על גבי כל שכבה, ולאחר מכן להפיץ בעדינות לקצוות באמצעות מרית אופסט. צ ' יל שכבות עד mousse חברות מעט, כ -30 דקות.
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש. בעדינות למעלה עם השני, ואז השלישי, נזהר לא ללחוץ למטה בחוזקה. מקררים לפחות 2 שעות. (ניתן להכין 1 יום קדימה. כיסוי עם כיפת עוגה ולשמור בקירור.)
מקשטים קצה העליון של עוגה עם תלתלים שוקולד לבן.
מפזרים פיסטוקים וג ' ינג ' ר גבישי במרכז העוגה.
עבור תלתלים שוקולד לבן, להשתמש בלוק עבה של שוקולד לבן באיכות גבוהה. מיקרוגל במרווחים של 5 שניות כדי לרכך מעט.
מניחים את גוש השוקולד על מגבת מטבח נקייה על משטח עבודה. באמצעות מקלף ירקות, לקלף את השוקולד בתלתלים.