עוגת לימון-דבש עם קרום חמאה מומלח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לימון-דבש טארט עם קרום חמאה מומלח. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, דבש, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת לימון עם קרום חמאה, עוגת הלימון הטובה ביותר בקרום עוגיות חמאה., ו עוגת פטל עם דבש לימון עם ציפוי עוגיות מחיטה מלאה.
הוראות
מחבת springform מעיל עם nonstickspray.
לטאטא קמח, קורנפלור, וסלטין קערה קטנה; להפריש.
מניחים חמאה וסוכר ממולא במעבד מזון. תערובת Pulseuntil חלקה.
מוסיפים ingredentsto מזון מעבד ודופק עד mixtureresembles בגודל בינוני (הבצק לא יתאחדו לחלוטין).
העברה למחבת מוכנה. באמצעות האצבעות שלך, לחץ על הבצק באופן שווה על הקרקע1 1/2 " למעלה הצדדים של מחבת. לעשות קדימה: קרום יכוללהכין 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
באמצעות מנדולינה, פרוס לימון לתוך סיבובים דקים נייר.
הסרות. (אם משתמשים לימון רגיל, blanchslices במים רותחים במשך 4 דקות, לנקז, ולתת מגניב לפני שתמשיך).
מערבבים סוכר, דבש, וגרידת לימון בתוך mediumbowl.
מוסיפים פרוסות לימון וזורקים למעיל.
בואו לשבת עד לימון הוא מתרכך sugaris מומס, 30-45 דקות. לעשות קדימה: תערובת פרוסת לימון יכול להיעשות 1 dayahead. כיסוי וצינה.
מקום מתלה בשליש העליון של התנור; preheatto 163°.
אופים קרום עד המרכז מוצקהמגע והקצוות מתחילים turngolden חום, 30-35 דקות.
כאשר הקרום כמעט נעשה אפייה, whiskeggs וחלמון ביצה בקערה בינונית toblend.
לטאטא קמח, קורנפלור, ומלח בקערה קטנה; להוסיף תערובת ביצים ו whiskto לשלב.
תערובת פרוסת Addlemon; לערבב בעדינות לשלב.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-300 ° F.
Pourfilling לתוך קרום חם.
אופים עד מילוי מוגדר ונפיחות מעט בקצוות, 25-30minutes.
העבר מחבת מתלה תיל; תן coolcompletely. צמרמורת לפחות 4 שעות, thenunmold.
מגישים קר. האם קדימה: טארט יכול bemade 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור מקורר.