עוגת לימון יוונית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת לימון יוונית. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 506 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-1441 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך יוגורט, חמאה, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: Meyer Lemon - יוגורט יווני עוגה יבשה עם ציפוי שוקולד-יווני יוגורט, יוגורט יווני עוגת לירה לימון, ו יוגורט יווני לימון עוגה פאונד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז אחד 10 מחבת צינור אינץ'.
לנפות את הקמח, סודה לשתייה, ומלח יחד. שים את התערובת בצד.
להפריד את הביצים. בקערה גדולה לנצח את החלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס הסוכר, להכות עד פסגות מבריק נוקשה טופס. תניח בצד.
חמאת שמנת או מרגרינה, 1 1/2 כוסות סוכר, חלמונים, גרידת לימון ומיץ לימון יחד עד רכות.
מוסיפים תערובת קמח לסירוגין עם יוגורט לתערובת חלמון הביצה. מקפלים בעדינות את חלבוני הביצה ושופכים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 50 עד 60 דקות.
תן לעוגה להתקרר במחבת במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפוך על מדף כדי לסיים קירור.