קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת לימון מיושנת

עוגת לימון מיושנת
עוגת לימון מיושנת דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 178 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. אם יש לכם מים, קורנפלור, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. . עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת אפרסק מיושנת, חטיפי לימון מיושנים, ו עוגת מרנג לימון מיושנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
כדי להפוך את מילוי לימון: בדוד כפול, לשלב עמילן תירס, סוכר, ומלח. מערבבים במים, ערבוב היטב. לבשל עד תערובת מעובה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
לימוןלימון
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
3
הסר מהחום.
4
מניחים חלמונים בקערה בינונית ומכים היטב. לאט לאט לשפוך 1/2 כוס תערובת קורנפלור לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
יוצקים תערובת חלמון ביצה בחזרה לתוך תערובת קורנפלור בדוד כפול, ממשיך לטאטא כל הזמן. חזור דוד כפול כדי לחמם ולבשל תערובת 2 דקות יותר, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מקציףמקציף
6
הסר מהחום.
7
מערבבים חמאה או מרגרינה, מיץ לימון וקליפה לימון לתערובת מעובה. אפשר תערובת להתקרר, ואז לשפוך לתוך קליפת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
קליפת לימוןקליפת לימון
חמאהחמאה
קרום עוגהקרום עוגה
8
כדי להפוך מרנג: בקערת ערבוב מתכת או זכוכית גדולה, להכות חלבונים ביצה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
9
מוסיפים 6 כפות סוכר קצת בכל פעם, ממשיכים להכות עד כל הסוכר משולב והלבנים נוקשים.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
10
מורחים מרנג לתוך קליפת עוגה, מוודא לכסות לחלוטין מילוי לימון.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
מורחיםמורחים
לימוןלימון
11
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, רק עד מרנג הוא חום זהוב. תירגע לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור