עוגת לימון מיושנת
עוגת לימון מיושנת דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 178 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. אם יש לכם מים, קורנפלור, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. . עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת אפרסק מיושנת, חטיפי לימון מיושנים, ו עוגת מרנג לימון מיושנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
כדי להפוך את מילוי לימון: בדוד כפול, לשלב עמילן תירס, סוכר, ומלח. מערבבים במים, ערבוב היטב. לבשל עד תערובת מעובה, ערבוב לעתים קרובות.
מניחים חלמונים בקערה בינונית ומכים היטב. לאט לאט לשפוך 1/2 כוס תערובת קורנפלור לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן.
יוצקים תערובת חלמון ביצה בחזרה לתוך תערובת קורנפלור בדוד כפול, ממשיך לטאטא כל הזמן. חזור דוד כפול כדי לחמם ולבשל תערובת 2 דקות יותר, ערבוב כל הזמן.
מערבבים חמאה או מרגרינה, מיץ לימון וקליפה לימון לתערובת מעובה. אפשר תערובת להתקרר, ואז לשפוך לתוך קליפת עוגה.
כדי להפוך מרנג: בקערת ערבוב מתכת או זכוכית גדולה, להכות חלבונים ביצה עד קצף.
מוסיפים 6 כפות סוכר קצת בכל פעם, ממשיכים להכות עד כל הסוכר משולב והלבנים נוקשים.
מורחים מרנג לתוך קליפת עוגה, מוודא לכסות לחלוטין מילוי לימון.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, רק עד מרנג הוא חום זהוב. תירגע לפני ההגשה.