עוגת לימון מרנג אוכמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת לימון מרנג אוכמניות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 439 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר, אוכמניות, קצפת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת מרנג לימון אוכמניות, עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג, ו עוגת פירורים אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף סוכר קורנפלור בסיר בינוני כבד להתמזג. בהדרגה להוסיף מיץ לימון, לטאטא עד קורנפלור מתמוסס.
תוסיף חמאה. מבשלים מעל חום בינוני עד קרד מתעבה רותחים, לטאטא כל הזמן, על 8 דקות.
מעביר קרד לקערה בינונית. לחץ על פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של קורט. מקררים לפחות 1 יום. (ניתן להכין 5 ימים קדימה. שמור צונן.)
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את הקצפת בקערה בינונית עד פסגות טופס. מקפלים 3/4 כוס לימון curd לתוך קצפת 1/4 כוס בכל פעם. צ ' יל מוס לימון לפחות 2 שעות ועד 6 שעות. לשמור על קורד מקורר.
מערבבים 3/4 אוכמניות כוס, סוכר, מיץ לימון, קליפת לימון מגוררת, מלח, וקינמון בסיר קטן. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס, כ 4 דקות.
הסר מהחום. מערבבים הנותרים 3/4 כוס אוכמניות.
העברת קומפוט לקערה קטנה. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות. (ניתן להכין 1 יום קדימה. שמור קומפוט בקירור.)
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 191°.
רול את דיסק קרום עוגה על משטח מקומח קלות כדי 13 1/2 אינץ ' עגול.
העבר את הקרום לצלחת פאי זכוכית בקוטר 9 אינץ'. Trim overhang ל 1 אינץ'. מקפלים קצוות תחת ו crimp דקורטיבי; צמרמורת 30 דקות. קרום קו עם נייר; למלא שעועית יבשה או משקולות עוגה.
אופים קרום עד הצדדים נקבעים, על 20 דקות.
הסר רדיד ושעועית מן הקרום.
אופים את הקרום עד הזהב מבושל דרך, פירסינג עם מזלג אם בועות קרום, על 20 דקות יותר.
מעבירים את הקרום למדף וקריר לחלוטין.
מורחים 1 1/2 כוסות של לימון הנותרים על החלק התחתון של הקרום. באמצעות כף מחוררת ומשאיר את רוב המיצים מאחור, כף 3/4 כוס אוכמניות קומפוט באופן שווה על קרד. זרוק מוס לימון ב dollops על אוכמניות; להפיץ כדי לכסות את פירות יער לחלוטין. באמצעות כף מחוררת, כף נותרת אוכמניות על מוס. צ ' יל פאי בעת הכנת מקצפת.
לטאטא חלבונים ביצה וסוכר בקערת מתכת גדולה כדי להתמזג.
מניחים קערה על סיר של מים רותחים (לא נותנים לתחתית מים קערה לגעת); לטאטא כל הזמן עד הסוכר מתמוסס תערובת הוא חם מאוד לגעת, על 1 1/2 דקות.
הסר קערה מעל מים. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות תערובת עד פסגות עבה ורך טופס, על 5 דקות. מרנג כפית לתוך שקית מאפה מצויד גדול (על 3/4 אינץ') קצה רגיל. צינור מרנג דקורטיבי על גבי עוגה, עוזב 1 אינץ גבול רגיל לחשוף כמה מוס אוכמניות. באמצעות לפיד מאפה, מרנג singe עד הזהב. (ניתן להכין 6 שעות קדימה. מכסים בכיפת עוגה ומקררים.)
כדי להפוך את הפסגות מרנג דרמטי בתמונה, הקפד להשתמש קצה מאפה גדול כדי צינור רוזטות, ואז לטאטא אותם כלפי מעלה באמצעות מרית אופסט או סכין חמאה. אפילו יותר קל: רק כפית של מרנג רך על העוגה.