עוגת לימון עם קומפוט ריבס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט לימון עם קומפוט ריבס. מנה אחת מכילה 452 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמנת מתוקה, חמאה, קומפוט ריבס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגת לימון עם קומפוט ריבס, לימון ענן טארט עם קומפוט ריבס תות, ו ענן לימון עם קומפוט תות-מנטה.
הוראות
מקציפים חלמונים וביצים בקערה בינונית כדי להתמזג.
מערבבים מיץ לימון, חמאה, וסוכר 1/2 כוס בקערת מתכת גדולה. הגדר קערה על סיר של מים רותחים; לטאטא עד חמאה נמסה וסוכר מתמוסס. בהדרגה לטאטא 1/3 של תערובת חמאה חמה לביצים, ולאחר מכן לטאטא תערובת בחזרה לקערה עם תערובת חמאה נותרת להגדיר מעל מים רותחים.
לטאטא כל הזמן עד פודינג מתעבה ו thermometerinserted לתוך רשם תערובת 82°, על 5 דקות (לא להרתיח).
יוצקים לימון curd דרך מסננת להגדיר מעל קערה בינונית.
מניחים לעטוף פלסטיק ישירות על פני השטח של לימון curd; צמרמורת בן לילה. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור בקירור.)
טוחנים אגוזי לוז דק במעבד. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה, אבקת סוכר, קליפת לימון בקערה בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים חלמון ומכים עד חלקה. הכה באגוזי לוז, אז קמח, ומלח. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בניילון וצינה 1 שעה.
מגלגלים בצק על משטח מקומח לסיבוב של 12 אינץ'.
העברה למחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת; לחץ על הקרום על הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת; לקצץ בצק עודף overhang. תרגע 20 דקות.
אופים את הקרום עד חום זהוב מבושל דרך, הקשה עם מזלג אם בועות חלודה c, על 25 דקות. קרום מגניב במחבת על מתלה. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים ומאחסנים בטמפרטורת החדר.)
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות שמנת, קרם fraîche crème, 3 כפות סוכר, קליפת לימון בקערה גדולה עד פסגות קשות טופס.
כפית חצי מקרם לימון וחצי מקרם פרש לימון לקערה גדולה אחרת. באמצעות מרית גומי קטנה, לקפל בעדינות קפל לימון crème fraîche יחד, יצירת אפקט שיש להיזהר לא overmix לשמור marbling. תערובת משובשת כפית ב dollops לתוך קרום מקורר. באמצעות קצה סכין או מרית גומי קטנה, מערבולת ולמשוך תערובת כלפי מעלה בפסגות. חזור עם שאריות תערובת קורט וcrème fraîche. מקררים טארט לפחות 1 שעה ועד 4 שעות.