עוגת לימון-פיסטוק קראנץ ' דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 844 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך תמצית vanillan, פיסטוקים טבעיים, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-108 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו עוגת פיסטוק לימון שלמה, עוגת ליטרת לימון פיסטוק, ו עוגת פיסטוק לימון קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטאטא את כל החומרים בסיר בינוני כבד להתמזג. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד curd מתעבה ו מדחום ממתקים רושם 77°, ערבוב כל הזמן, על 7 דקות (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
גריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצות
2
יוצקים קרד לתוך קערה קטנה. לחץ על ניילון נצמד על פני השטח. צמרמורת לפחות 1 יום ועד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מניחים גיליון גדול של נייר על משטח העבודה; נייר חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
מערבבים סוכר, חמאה, ו 1/4 כוס מים בסיר בינוני כבד. מערבבים על חום בינוני-נמוך עד שהסוכר מתמוסס וחמאה נמסה, מדי פעם מברישים את הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה. להגדיל את החום בינוני גבוה ומרתיחים עד סירופ הוא צבע ענבר בינוני, ערבוב כל הזמן, כ 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
גריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר מהחום. מיד להוסיף סודה לשתיה (תערובת יהיה קצף), ואז אגוזים ומערבבים להתמזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
4
מורחים תערובת אגוז על נייר מוכן, להפריד אגוזים. מגניב לגמרי. קוצצים מחנק לחתיכות 1/4-עד 1/3 אינץ'. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1
להביא 3/4 כוס קרם להתבשל בסיר בינוני כבד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
הסר מהחום.
3
מוסיפים שוקולד ומלח; מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מעביר את בסיס הזיגוג לקערה. כיסוי; צמרמורת לילה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח שלושה מחבתות עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם 1 1/2 אינץ' - צדדים גבוהים. מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח לקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה בקערה גדולה עד רכות. בהדרגה להוסיף 1 3/4 כוסות סוכר, להכות עד מעורבב היטב. מקציפים וניל וקליפת לימון. הכה בתערובת קמח לסירוגין עם חלב 3 תוספות כל אחד. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה אחרת עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר נשאר, להכות עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים לבנים לתוך הבלילה 3 תוספות. מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
אופים עוגות עד הזהב ו tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 30 דקות. עוגות מגניבות במחבתות על מתלים 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
חותכים סביב הצדדים פאן ולהפוך עוגות החוצה על מדפים. הפעל עוגות בצד ימין למעלה מגניב לחלוטין. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף בנייר כסף ולאחסן בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
באמצעות סכין משונן, לחתוך צמרות חסומות של שכבות עוגה לרמה.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
5
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש, בצד גזוז למעלה.
6
מורחים עם חצי לימון. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, בצד גזוז למעלה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
לחם אגוזי מלך וצימוקים
7
מורחים עם שאריות לימון. למעלה עם שכבת עוגה שלישית, בצד גזוז למטה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
לחם אגוזי מלך וצימוקים
8
להקציף הנותרים 1 3/4 כוסות קרם מקורר לתוך בסיס זיגוג כדי לשחרר. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח עד ציפוי מחזיק פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עוגיות אוראו קצוצות
9
מורחים ציפוי על גבי וצדדים של עוגה. צמרמורת עד הציפוי הוא מוצק, לפחות 3 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות עם כיפת עוגה; לשמור מקורר.)
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
לחם אגוזי מלך וצימוקים
10
לחץ קראנץ קלות לתוך ציפוי בצדדים קצה העליון של עוגה. (ניתן להכין 1 שעה קדימה בקירור.)