קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת לימון-פיסטוק קראנץ

עוגת לימון-פיסטוק קראנץ
עוגת לימון-פיסטוק קראנץ ' דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 844 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך תמצית vanillan, פיסטוקים טבעיים, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-108 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו עוגת פיסטוק לימון שלמה, עוגת ליטרת לימון פיסטוק, ו עוגת פיסטוק לימון קישואים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא את כל החומרים בסיר בינוני כבד להתמזג. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד curd מתעבה ו מדחום ממתקים רושם 77°, ערבוב כל הזמן, על 7 דקות (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
יוצקים קרד לתוך קערה קטנה. לחץ על ניילון נצמד על פני השטח. צמרמורת לפחות 1 יום ועד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מניחים גיליון גדול של נייר על משטח העבודה; נייר חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מערבבים סוכר, חמאה, ו 1/4 כוס מים בסיר בינוני כבד. מערבבים על חום בינוני-נמוך עד שהסוכר מתמוסס וחמאה נמסה, מדי פעם מברישים את הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה. להגדיל את החום בינוני גבוה ומרתיחים עד סירופ הוא צבע ענבר בינוני, ערבוב כל הזמן, כ 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר מהחום. מיד להוסיף סודה לשתיה (תערובת יהיה קצף), ואז אגוזים ומערבבים להתמזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
4
מורחים תערובת אגוז על נייר מוכן, להפריד אגוזים. מגניב לגמרי. קוצצים מחנק לחתיכות 1/4-עד 1/3 אינץ'. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
להביא 3/4 כוס קרם להתבשל בסיר בינוני כבד.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום.
3
מוסיפים שוקולד ומלח; מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מעביר את בסיס הזיגוג לקערה. כיסוי; צמרמורת לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח שלושה מחבתות עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם 1 1/2 אינץ' - צדדים גבוהים. מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח לקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה בקערה גדולה עד רכות. בהדרגה להוסיף 1 3/4 כוסות סוכר, להכות עד מעורבב היטב. מקציפים וניל וקליפת לימון. הכה בתערובת קמח לסירוגין עם חלב 3 תוספות כל אחד. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה אחרת עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר נשאר, להכות עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים לבנים לתוך הבלילה 3 תוספות. מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אופים עוגות עד הזהב ו tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 30 דקות. עוגות מגניבות במחבתות על מתלים 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
חותכים סביב הצדדים פאן ולהפוך עוגות החוצה על מדפים. הפעל עוגות בצד ימין למעלה מגניב לחלוטין. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף בנייר כסף ולאחסן בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
באמצעות סכין משונן, לחתוך צמרות חסומות של שכבות עוגה לרמה.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
5
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש, בצד גזוז למעלה.
6
מורחים עם חצי לימון. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, בצד גזוז למעלה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
מורחים עם שאריות לימון. למעלה עם שכבת עוגה שלישית, בצד גזוז למטה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
להקציף הנותרים 1 3/4 כוסות קרם מקורר לתוך בסיס זיגוג כדי לשחרר. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח עד ציפוי מחזיק פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מורחים ציפוי על גבי וצדדים של עוגה. צמרמורת עד הציפוי הוא מוצק, לפחות 3 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות עם כיפת עוגה; לשמור מקורר.)
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
לחץ קראנץ קלות לתוך ציפוי בצדדים קצה העליון של עוגה. (ניתן להכין 1 שעה קדימה בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון