עוגת לימון שקדים
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל שקדים לימון לירה עוגה. מנה אחת מכילה 286 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ביצים, חמאה, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו עוגת לימון שקדים, עוגת קילו שקדים לשנה החדשה (עוגת מזל טוב), ו עוגת שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
משמנים את החלק התחתון והדפנות של 9 אינץ'. תבנית אפייה עגולה עם 1 כפית חמאה.
מפזרים סוכר קונדיטורים; מניחים בצד.
מניחים את השקדים והסוכר בבלנדר או במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לטחינה דקה.
בקערה קטנה, שמנת שנותרה חמאה; מקציפים בתערובת שקדים עד לאיחוד.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים פנימה שמנת חמוצה וקליפת לימון.
מערבבים את הקמח ואבקת האפייה; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם מיץ לימון.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת למשך 10 דקות. הפוך על רשת כדי להתקרר לחלוטין.
לקבלת ציפוי, בסיר כבד, לשלב את פירות יער, סוכר ומיץ לימון. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-נמוכה במשך 10 דקות או עד שהתערובת מתחילה להסמיך.
מפזרים עוגה עם סוכר ממתקים.
מגישים עם ציפוי פירות יער.